~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, August 12, 2011

@}--- Suku Malas...

Malas nak citer.
Layan je piccas dan bayangkan keadaan aku berbuka semalam.
Terima kasih.


Menu utama adalah ulang tayang sandwich Croissant with Chicken Meatloaf and Cheese.

Bitajen yang sangat sodapppp!

 


Crispy Wedges



Toasted Butterscotch



Creamy Chicken Soup Campbells


Yang ni bukan menu berbuka.
Ni progress isi masa lapang sambil layan drama Ramadhan Terakhir.




- Tamat -




Thanks for singgah dan membaca...


20 Crappers:

aishah jamrek said...

hy ellysa..hepi jumpa member lama..u kat putrajaya ke? u ada FB? meh nak add.. ^_^

mawar (^_*) said...

wahh...dh nk siap tu...sahur sok blh siap kot kan =p

...sWeeT uMi... said...

dah nmpk rupe dah puzzle tu...t dah siap leh la frame kan (^_^)...rajin la nko ni elysa...

Rose Emely said...

aishah...

tak dapat bukak fb huda tu.
tak dpt jugak nak add kamu.
apesal ek...

Rose Emely said...

aien...

mmg dah nak siap...tapi kadang2 tensi gak nak cari. naik juling bijik mato den ni haa

Rose Emely said...

kak naemah...

frame? salur plastik pastu gantung kat dinding jek sudeyyy.
puzzle tu saye beli RM6.90.
kalau wat frame mao jejak 5 6 ploh regernyer...cam tak berbaloi jek. hiks

aishah jamrek said...

ellysa, try search kat fb - Nurhuda Samsudin

Fyda Rahim said...

da nk siap da ko nye puzzle tu.. bgs2.. kalu aku mmg duk situ smpi sudah.. haha

Rose Emely said...

aishah...

tak kuar jugak.huhuhu
dia tak de blog ke?

Rose Emely said...

Fedot...

gigih tak haku?
silaa laa contohi aku.
hiks

aishah jamrek said...

ermmm ellysa punya fb apa ya? i try add

Rose Emely said...

aishah..

alamak. org block org nyer fb.
tadi org try search fb aishah tru email pun tak dpt.
hurmmm ada mutual friend kawan2 skolah tak? diyana baharuddin ke... org ada add dia

Sheema said...

ko nie memang leh duduk serumah dengan aiman... asyik bitagen jerk.. hari-hari bitagen.. bitagen.. bitagen.. sampai aku pun dah naik GEN dah..

Rose Emely said...

kak shimot ::

kami memang ada jodoh kak. eh silap lagi...ummi. kikiki
kan kan kan...mmg leh jd couple aiman.
minum bitajen sambil layan puzzles.
heaven hokkay!

suriani azwan said...

astaqfirullah...sodapnye...

Rose Emely said...

suriani...

hehehe...takde laa sedap mana.
untuk tekak2 separa bujang ni..ok laa

Irma A.Wahid said...

makanan tu sedap2!!!!!!

Rose Emely said...

Irma...

hehehhe..sabar sabar
jgn telan ayaq liur...kang batal pose.kikiki

Che Deen™ said...

dah siap ke puzzle tu, kalau belum, meh nak siapkan..haha

Siti Arfah said...

Simple, tp sedp2 blaka. :)

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...