~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, September 23, 2011

@}--- Dekorasi Hijau

Hari ni kita share pasal deco rumah berasaskan warna hijau.
Warna yang lembut dan tenang.
Warna Islamik gitew.
Malar hijau....segar sepanjang zaman. Boleh gitu?

Picca picca ni pun sama mcm entry² deco yang lepas...semua aku selongkar kat perut Pakcik Goog!
Moh layan....leh wat tambah² idea nak deco umah baru uolsss kan...





Ruang Tamu

Sempoi kan? Smart tol ngan wallpaper dia tuh!
Frame tu pun tak payah sibuk² nak gantung.
Letak jer atas meja tu...smart gak.
Aku admire betul pasu putih yang 2 bijik tu....
Penah jumpa kat Mines, mahal woooo



 Yang ni sesuai untuk umah mewah yang bapak besar.
Segala-gala dikelilingi cermin.
Eh tak panas ke tak pasang langsir?




 Bilik Tidur

Ohoiiii....striking dowh!
Smart and simple.
Berpinar-pinar biji mata shayer.


Walau warna hijau tua, tetap striking.
Hijau putih...
Pssttt...pssttt.... kene cat petak-petak taw, jangan bulat-bulat!
hahhahaaa



 
Dapur
Sempoi.
Ni umah bujang ok laa kan.
Suka aku side table tu...


 I adore this one!
Kaunter semi bulatan.
Arghhhh...suka-suka!
Tapi...bila kita yang perempuan ni duk belah dalam tu...terasa macam pelayan bar laa puloks.
huh...takleh takleh.
Kene cari meja straight...hak hak hak


 Yeahhhhh! Ni yang terbaik!
Eh lampu tu pun menarik kan???
Incek Somi....I nak dapur cenggini.....!!!


 Selamat mencongak-congak dekorasi rumah ye tawan-tawan!



Monolog :: Bila laaaa nak gi beli umah ni? Gaji tiap-tiap bulan dah dapat....huh!



Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...