~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, August 10, 2011

@}--- Angry Bird in da Car




 Belaan terbaru dalam kereta.
Tomei tak..? Tomei tak...?
Letak kat atas dash board.
Pagi-pagi mesti mood macam-macam kan.
Sesuai ler ngan adik-beradik Angry Birds nih.

Belaaan ni adalah tajaan seorang kawan BBM.
Sanggup dia drop by umah haku lepas berbuka umah mak dia semalam semata-mata nak bagi beburung nih.
Mekaseh laa bebanyak yek.
Wat susah-susah jek
Next time belikan yang besor yer, baru best nak di feloks!
hak hak hak

Pastu terasa macam dah lama tak tepek muka sendiri kat blog.
Godeh-godeh BB...banyak gupernye picca sendiri.
(dasar tak hado keje namanya...tu yg snap sendiri)
Maka inilah hasilnya....

** poyo-poyo si camwhore **

p/s :: Rambut saya sudah pendek di paras bahu...!



Thanks for singgah dan membaca...


6 Crappers:

mysha said...

Chumel haiWan perlihARaan ko elysa.. klo beraNak leh kaSik aku se...

Amy Syaquena said...

salam kenal, singgah dan follow sini.jemput ke belog saya..

Rose Emely said...

sha...

hahahaha..insyaAllah kalo beranak pinak nanti aku bagi ko sekor.
free of charge.
aku ikhlas bagi jek.
tapi kalo beranak pinak arrr kan...kikiki

Rose Emely said...

amy...

thanks for dropping by. will follow u soon...

...sWeeT uMi... said...

comei jek binatang ni..ni for sure kalu bg kat dak kecik tu abis lencun ngan air liur...kihkihkih

Rose Emely said...

Sweet umi..

ekekek...mmg comei, cam owner dia kan kak?
hak hak hak
haah kan...ada plak 3 ekor, sesuai tuk 3 hero tuh...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...