~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, August 16, 2011

@}--- Mood ke Laut jugak bak sis Sheema Dean

 
hahhahaa...
Best tak title aku kak Sheema Dean?
(Sheema Dean la plak kan...nak gak nama laki dia ala-ala mat soleh...wakkakaka)
Haku pun feeling² mood ke laut.
Sebab weekend hingga ke semalam berbuka sengsorang, maka menu adalah hasil air tangan tak basuh peniaga-peniaga bazaar Ramadhan Presint 2, Putrajaya.
Giler!
Rindu nak masak weiii...
Tapi kalau dah sengsorang, masak tu buley, nak telan tu cam payau jek.
Baik memboli.
Ni menu semalam, yang ko kata aku jimat berbelanja!
Jimat laa sangat kalau total semua ni RM14.50.






pssttt.....kami satu gang sudah membooking iftar di De Lanai Lakeview hari Khamis nnti. yeayyy...!


Thanks for singgah dan membaca...

6 Crappers:

sHeeMa DeaN said...

kah,,kah,,kah,, perasan retis.. biasa laaa kan.. amacam glamour rama kan nama aku.. kikikiki...

banyak-banyak menu tu,, mata aku terpukau dekat kuih tu.. apa kebenda nama kuih tu,.,, sedapp nyaaaa...

Rose Emely said...

kak SHEEMA DEAN

hahaha...retis laa sgt ko kak!
kuih tu mcm2...boleh campur2.
ada seri kaya, kole kacang..huhu dua ni jek yg kenal. yg lg 2 jenis tak kenal. tapi semua tu sedap kecuali kole kacang....kole kacang dia kurang lemak dan keras!

Fyda Rahim said...

lysa: aku da xnk la g beli kt p2 tu manjang lauk x best je..

...sWeeT uMi... said...

nmpk sedap sgt nasi kerabu tu...bln puasa ni lum pernah mkn lg nasi tu huhuhu.....syok nye dah booking tuk iftar tu...nnti mesti ada entry pasal tu kan hihihi

Rose Emely said...

fedot...

ko nak lauk best tu yg camner?
citer sket kat aku!
lauk alien panggang ke?
owh aku lupa...org dah pandai masak skang...tu yg dah pandai complaint tak best.
hak hak hak
so ko masak jekla...pastu panggil aku dtg makan. baru syiok!

Rose Emely said...

kak naemah..

hehehe...nasi kerabu tu macam wajib je utk saya kalau buka sensorang.
sebab nasi tu complete ngan sayur.
kalau beli satu2 lauk mcm lagi mahal..mkn lak sorang.
mintak sikit2, diorg tak mo jual.
sepanjang puase ni dh 3 kali saya belasah nasi kerabu.

psst...jom arr join ke Lanai.

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...