~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, December 10, 2010

@}--- Malas tahap dewa...

Minggu ni agak kelam kabut. Sungguh tak konsisten untuk kehidupan normal aku. Secara jujur aku stop aktiviti-aktiviti tak berfaedah (secara luaran) untuk minggu ni. Waktu aku semua tertumpu dgn aktiviti-aktiviti di rumah. I'm a good girl. Tak caya...tanya housemate aku! Tapi....semuanya still messy! 

Serius aku malas tahap dewa. Bangun pagi pun liat. Kejap awal kejap lambat. Dan mostly....aku lambat. So aku amat-amat memerlukan terapi minda. Cuma aku tak tau ape aku nak buat...! Weekend ni pun tak sure lagi apa yg menarik boleh aku buat. For sure, indoor activity tu mmg dah tersedia. Antara nak buat dgn tak je.

Hopefully takde yg cari pasal dgn aku. Mood aku tak stabil. Sape buat salah sikit, kompom kene maki byk dgn haku. So beware...don't u dare!!!



Cakap banyak tak guna....sebab aku nak drug aku ni lagi. Walaupun aku baru je amik hari Rabu lepas...!!!!
*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

dollyadam said...

Kua buat aku rse nak maki2 kau je...!! hahhaa!! kau buat aku meleleh air liur siuttttttttttt!!! adoiiiiiii!! balik ni g beli ahhhh! arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

Rose Emely said...

muakakakaka....

padan muke ko! haku pun cam nak carik agik!!!

yatt said...

comei ko nyer comment2 la tu.. nama pe yerk..hahhahah

Rose Emely said...

kak yatot...

haku tak paham ayat ko tu meaning hape??? kasi terang sketttt

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...