~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, December 17, 2010

@}--- @#$%^&*(*&^%$#@

Senang je nak buat tajuk macam aku buat kat atas tu. Korang tekan Shift pastu tekan je semua barisan nombor kat atas keyboard korang tu. ekekekekkeee.....ok tak lawak!

Hari ni none hado mood nak hapdet blog. Petang ni off to JB. Nak lek kampung. Nak jumpa Mak Bonda. Dah lama tak tido ngan Mak Bonda. Ayahanda pun none hado, sibuk bercourse kat Sabah. So, leh berhoyeay hoyeay ngan Mak Bonda dan Incek Tunang.

Esok ada date ngan wedding planner. Nak fitting² kebajuan gitu. huhhhh....mintak-mintak muat ek. Haku ni haram nyaa nak berdiet. Memang failed. Sok kalo tak muat, mmg kena tadah telinga dgr ceramah! Fuhhh kene buat persiapan mental dan emosi dgn gigih ni. huhuhuhu......

Last but not least..... korang ni kan baek hati. Apa kata korang klik klik kat link haku letak ni. Mana laa tau  korang pun terjatuh cinta sama dia.... jgn lepaskan peluang yg cerah....ok. Chiaauuuuuuu....






Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...