~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, December 15, 2010

@}--- Hati ku Hati mu Jua

Tajuk jiwang karat. Sila paham aku memang sentimentel...yer memang mentel. Eh korang tau ke mentel tu ape? Bukan ni istilah² bahasa pasar ke? Atau memang ada tulis maksudnya dlm kamus dewan? Tolong semak utk haku yer..... (dasar pemalas kan?)

Apa² pun aku nak menunjuk. Pagi ni aku ada new tag covered. Pink yg kurang soft. But it still pink hokkay! Pada member² yg gila mabuk ngan kaler pink, sila jgn jeles! kakakakakaaa

* see see....suweeeeet jek dak ni kan? oooohh nama itu  harus ku padam. 
bukan nak sorok, tapi segan ahhh kalo org baca my real name. 
bak kata kengkawan office yg tak bleh harap, nama kampung je pun... =(


Ok ok....motif sebenar nak cerita mendalah ni. Korang tau tak ni ape? Tolong perhati betul². Alaaa...sekali imbas pun korang dah nmpk bebola silver tu kan. Sila abaikan back drop bonet keter yer. Ni disebabkan dah takde lokasi strategik nak amik gambor, lepas snap je terus campak dlm kereta Incek Tunang. Pos balik JB....eh mcm laa kat JB takde jual mendalah ni kan? ekekekeee...






Haaa...yg ni aku closed up sket. Tomei tak? Tomei tak? heheehe bebola silver....ouchhhhhh




Aku bajet korang dah tau ape mendalah ni. So agak² korangkan, kalo beli time² sekarang ni kat mana² shopping complex, time korang usung pi kaunter bayaran tu dgn imej korang bertudung bagai (ala-ala gadis melayu), makhluk² sekeliling korang tu pandang korang semacam tak?

Mesti korang terfikir yg dlm kepala otak makhluk² sekeliling korang tu generate ayat ni... ''eh budak ni duk berhias pokok kat rumah juga ke?''  kan? kan? Ada tak korang terfikir macam tu? Kompom ade....!

What ever it is....adalah sesuatu yg aku nak buat dgn mendalah ni. Tak payahlaa extreme sgt nak fikir aku hias pokok tirus warna hijau tu. Apa yg sesuatu tu, sampai masa nanti aku info. Korang jgn risau² or susah² fikir. Tapi semalam mmg muka aku pun naik merah bila makhluk² sekeliling pandang semacam jek. huhuhu...cian aku. Nak punya pasal...kena sabar je lah!

Mujur Incek Tunang hado. Leh cover² sket. Tu pun sempat buat² muka merajuk, tak kasi Incek Tunang balik. Majuk² gedik namanya....biasalah. Aku kan....


Pastu di pujuk dgn sepinggan..... Bihun goreng kerang....! Cudap cudap...yummy...


Cukup dah cerita. Nak sambung buat SKT. Boss suruh edit balik pencapaian tahunan yg tak tercapai. Perghhhh dah ngadap blog, lagi laa tak tercapai SKT tu.... dah jom sambung wat kijer sambil layan nih... ↓

































hahahhahahaaa.....



Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

Fyda Rahim said...

hagak2 ko lar kn sot.. aku jeles tak dgn kaber tag baru ko tu? sal la ko x call aku tnye nk ke x menatang tu.. uwaaaaaaa.. kaler oren de x yunk? uwaaaaaaaaaa.. nk gak nk gak..

Rose Emely said...

fedot....

muakakaka...mmg sengaja tak mo call sesape. sbb time tu aku riak nak pakai sorang jek kat floor kita nih. hahahhahaaa cam haremm tak statement haku.

kaler oren takde laa. ehh ke aku tak perasan. tapi biru hitam ader ar. biru yg cam nak ijau tu. tu pun cantek. mcm sesuai utk ko yg ala2 ganas.

astu ada kaler hot pink...tp aku tgk cam dah nak purple. aku tak dpt nak trace betul2 kaler tu sbb booth tu pakai mentol oren. mata aku plak dah berpinar2...

Fyda Rahim said...

perghhhhh.. ko ni sal x beli je sume da sume kaler ko nk.. uwaaa.. oren kaler HOT tu.. kot xde.. mmg bagi wa jeles ok.

Rose Emely said...

cukup cukup laa aku riak. kot nak tambah dosa tamak lagik. ekekekee

alaaa 1 time nnti ko bawak aku pegi tmpt tu. ko pilih mane yg ko nak. kan cyg kan?

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...