~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, September 12, 2011

@}--- Yeayyy! Dapat watermark free...


 Hari tu gedik-gedik isi form free watermark.
Hari ni dah dapat.
Saper-saper yang nak watermark free bleh isi form dalam blog ni.
Nak order special pun boleh.
Terjah je blog beliau.






 Ni laa rupa watermark nyaa.
Nak guna ke tidak?





 Sebab...aku masih lagi jatuh chenta sama watermark yang kunun2 lawa di mata aku..
wakakakakka...ferahsan
Memang cantik kan? kan?
Cuma bunga je besar terlajak...hak hak hak


Tadi baru bodek-bodek sorang member kat FB.
Mintak tulun dia buatkan satu lagi watermark.
Nanti kita tengok hasilnya k.
ekekeke



p/s :: Nak BlackBerry Torch 2!!!


Thanks for singgah dan membaca...


6 Crappers:

mysha said...

caNtek2!!
yang waTermaRk no.2 tu aku sKE sebAB tulisaN dia lawa...

...sWeeT uMi... said...

akk pun dpt gak watermark yg tu...still simpan guna kejap je pastu dah wat lain hehehe...elysa nye tu bunga2 cantek mmg terletak je (^_^)

Rose Emely said...

Sha...

hahaha yg no.2 lagi shantek kan?
yg tu buat sendiri...hihihi

Rose Emely said...

kak Naemah...

haah...nk edit dulu laa kak. nak buang satu nama blog tu...tukar profile name. baru cun tak pun tulis photography...

bunga2 tu mmg suka kak...tapi tulaaa bunge nyer besor sgt.
ada masa nnti org nak create yg baru...yg tu leh wat rujukan.
hiks

WuMing said...

wOw... canggih.. Terima kasih... kerana sharing...

lieyalatif said...

eh cantik laa sot...gune ar....akak nak try luck mintak jugak laaa...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...