~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, September 7, 2011

@}--- The Smurfs


Semalam baru berkesempatan layan movie Smurfs ni.
Not bad!
Actually, aku memang tak layan sangat kartun Smurfs.
Macam boring pun ada walau Smurfs tu nampak comel.
Siri kartun tu tak lawak sangat kot.
Tang movie ni lagi kelakar.
Lagi-lagi watak si kucing Azreal...perghhh memang terbaek!
Pendek kata, sepanjang cerita ada je aksi-aksi kelakar.
Tak boring dan for sure tak TIDO!

For those yang belum tengok, pegi laaa tengok cepat-cepat.
Memang tak rugi.
Walaupun korang sama macam aku, tak layan siri kartun...sila laaa layan siri movie ni.
Pasti gamat panggung nanti.

Happy Smurfs Day!!!


p/s :: Ada orang ajak lawan² collect toys Smurfs ni kat Mc'D. Dah pegi dah makan kat Mc'D. Tapi macam tak tergamak plak nak amik Happy Meal set tu. So....abaikan je laa ek!



Thanks for singgah dan membaca...

2 Crappers:

Cho Zila said...

dah tengok the cars tak tengok lagi the smurfsni .. ingat nak gi tengoklerni...

Rose Emely said...

kak zila...

gi laa tengok. bawak si comel 2 org tu...mesti syiok.
mmg lawak citer nih...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...