~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, September 23, 2011

@}---- Tea Time With ♥ One...

Lepas jamuan raya kat ofis semalam, pi amik Incek Somi plak.
Alang-alang dah kuar awal sket dari waktu balik, tewus ajak Incek Somi pi minum petang.
Beliau nak lepak Alamanda, tapi cam bowink...terus ajak pi Mines!
Mula-mula adalah membuat tempahan tiket....

Tadaaaaaa....

Johnny English in da house!!!
Terbaek thoqqqqqq...
Eh...sape yang belum pegi tengok tu, sila sila laaa tengok.
Memang pecah urat saraf ko gelak.



 Sementara tu, melayan tekak minum petang di Sushi King.
Ni semua menu-menu wajib.
Dan kitorang memang jarang order set-set Bento ke hape ke menatang yang lain tuh.
Setiap kali pegi, menu ini lah jugak.





Menu wajib Incek Somi - Salmon Sashimi

 Ini plak menu wajib haku - Takoyaki


Ni seasonal dish ke ek?
Sebab jarang-jarang ader.
Tapi aku tak makan, sebab ada raw salmon.
huhuhuhu...takot otak haku berulat nanti.
hahahaha


 Lepas makan, terus pi layan Johnny English.
Then balik umah, mandi, siap-siap.
Malam datang Mines lagi...layan BBG plak.
BBG = Bini-Biniku Gangster
Juga terbaek!
Memang tak rugi habis patploh bayar tiket wayang....
huhuhu kalau menabung...kaya dah!



 Ok dah...siap post ni aku nak balik umah.
Mak, Mak Long, Pak Long and Atok baru sampai umah pagi tadi.
Nak balik masak.
Kang petang kita jumpa lagi....chawwww!



p/s :: bz....bz...bz....



Thanks for singgah dan membaca...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...