~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, September 19, 2011

@}--- Jalan-jalan Raya Dengan Si Comel

Happy Monday Peeps!
Haku on leave hari ni sebab demam kembali menyerang...
Tak tau kenapa....tiba-tiba je badan jadi bisa2.
Nak kata kena hujan tak plak....sekadar pi jengah buaya je semalam.

So sambil2 berehat, aku up picca jalan raya bersama si kecik2 comel hari Jumaat lepas.
Umah boss haku wat open house bersempena Raya, Merdeka dan Hari Malaysia.
3 in 1....
Picca tak banyak pun...sebab snap pakai fon jek.


Ni menu-menunya...
Ada satay, nasi ayam, bihun, nugget, kuih muih
Terbaek...semua sedap!



 
 haaa...ni picca with si tomei-tomei

Nurul Hannah Kaysah
eh Kak Sheema Dean...betul ke haku eja nama anak ko nih???



 Yang ni plak picca wif si gedek-gedek...

Muhammad Dayyan Uqail
ehhh...Kak Lieya, haku rasa cam salah je nama anak ko nih!



 Picca bersama momma diorang.
Tapi anak-anak terbalik tuh.


 Si bam bam Khalisa
Ishhh...ni satu lagi aku rasa mcm salah jek nama dia.
Tapi lebih kurang camtu arr panggilannya.
Anak boss kecik aku.
Tak sempat nak amik picca ngan dia...sangat semangat ini bodak.
Tak leh pegang sebelah tangan...mao tergolek si bam bam nih!


Actually ada satu rumah lagi yang diserang.
Umah Kak Lieya, tapi tak dan nak snap pic.
Sebab dah rushing nak balik JB.
Mee goreng beliau memang terbaekkkk..!



p/s :: Bersedia menghadapi minggu yang meletihkan....



Thanks for singgah dan membaca...


6 Crappers:

lieyalatif said...

pergh...100 markah tuk ko...mmg betol le name dayyan tu ha ha ha....

sempat ko snap kat umah en shamhan yeak.....tu le kan...dpt jumpe si tembam en arif tu....terik jek aku tgk kulit si khalisha tu ...aku pun tak tau ejaan name anak die...bantai jek laa hahaahahah....

laaaaaaaaaaaaaa ko el...dah tu tadi aku chat ngan org yg tiade di opis ler....hangsap tol ko ni!!

Rose Emely said...

hahaha...betul eh? mmg bijaksanaa daku nih..

tadi on9 kat fon jek...saje riki2 ofis. biasalaa boss tu nama je takde kat ofis, totap tinggalkan keje utk aku settlekan...

B33HA said...

Wah..lapar tengok....

Rose Emely said...

beeha....

kalau tgk balik mmg terliur. tapi time beraya tu tak termakan pun...huhuhuhu

rATu kEBaYA said...

makanan.. meriah...

sedap2 belaka menu yang ada.

Rose Emely said...

memang terbaekkk!
tapi kitorg tak makan byk pun time tuh...huhuhu

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...