~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, September 28, 2011

@}--- Doodle ke-2

 Kemaruk dengan doodle.
Ni trying yang kedua.
Actually buat semalam....tapi hari ni baru nak post.
Erti kata lain...saje nak wat post hari hari...ekekeke
Tok Guru adalah dari blog cik kak Nurdani.


Doodle sempena Breast Cancer Month.
eh dah lepas ke blom ek? blom kan?
 



Takde keje lagi, sambung buat singlet.
Mula-mula tengok dah macam beg plastik kan?
Gigih cari paper polka dot pinky....
Baaaaaaru laa gegurl.



 Bila di gabungkan....
Owh suweeeet la puloks!



 Yeay....pandainya shayer!
Mekasehlaa kepada mereka yang rajin share tutorial doodle tu ek.


p/s :: Pasni musim buat ape plak eh...



Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

nurdani said...

wah..berjaya! tahniah.cantik doodle tu

Rose Emely said...

hohoho...
Tok Guru datang menjengah...ouch!
Malew shayer...
Mekaseh ye share info...
Tunggu Danis hare tutor buat header plaks.. ahaks!~

...sWeeT uMi... said...

cantek cantek doodle tu hehehe...pasni leh la akk tempah ngan kamo hahahah...bolehkah??? (^__^)

Rose Emely said...

kak naemahh

hohoho...belum cukup pakar sampai nak amik tempahan.
tapi kalau nak belajar...sila bukak blog cik kak nurdani kat atas tu.
mmg kompom leh belajor...tutor dia paling senang....

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...