~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, September 13, 2011

@}--- Pink Polka Dot Cosmetics Box


Kat mane ek nak cari cosmetics box yang comel-comel camni.
Dulu penah jumpa, skarang macam dah tak jumpa.
Mungkin sebab sekarang dah tak rajin jalan-jalan.
Kalau rajin pun tak berapa nak perasan....macam-macam benda lain yg menarik perhatian.

Tapi skang ni tetiba plak teringin nak beli.
Macam senang je kalau nak bawak time travel kan.
Tak payah nak isi-isi dalam beg.
Bawak satu box dah complete ngan toiletries skali aku isi.

Now memang dah ada satu box.
Tapi macam kecik jek.
Rasa nak tukar yg besar sket....senang nak hangkut.
Maklum ler skang dah berdua....barang-barang Incek Somi pun leh isi sekali.
Mudah gitu.


Ni antara box yg aku search kat Google yg menarik kat mata haku.
Sesape yang jenjalan tu kalau jumpe tolong info kat haku bleh tak?









Tapi yang paling aku nak skali yang jenis box macam picca bawah ni...ala-ala mini luggage gitew!

Auwww auww...tak sabar nak memilikinya. Ahaks!~


Eh tapi kan...kalo korang jalan-jalan terjumpa yang ni lagi terbaekkk!

Polka Dot Toaster!


 Pink Kettle




 Cun cun!
Sila sila la yek...kalau jumpe tu kasi info lokasi selengkapnya pada aku.
Kalau dapat info prices lagi bagus.
Senang nak buat bajet.

Chawww~~



p/s :: Kenapalaaa BlackBerry tak kuar special edition PinkBerry ek??? muakakakaa


Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

CaYe Cik iLa said...

lawa beg tuh...nk beli pun xley bb lawa ngt...pink tuh...hahah

...sWeeT uMi... said...

pinky2 gitew, mmg lawa seyyyy...hope ada la sesape yg leh bg info kat kamo ni hehehe....akak mmg tak dok le ye ekekeke

Rose Emely said...

Cik Ila...

ler...sbb cantik laa kene beli. ekekeke

Rose Emely said...

kak naemah..

hehehe...brg i byk laa kang.
pastu slalu balik jb kan..susah lak nak punggah sebotol2 dlm beg...letak dlm bekas ni kan senang.
tak laa tetinggal2..

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...