~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, September 20, 2011

@}--- My Favourite Ever.... [♥]

Nak canang.... Nak canang!
Domino's Pizza dah buka cawangan baru dekat-dekat umah Mak Bonda.
Hoyeahhhhhh!
Lokasi adalah di Bandar Putra, Kulaijaya.
Memang terbaik....

Eh...tu pun nak kecoh kan? Tempat orang lain berzaman dah hado!
Tak kesah laaaa....
Aku kan selalu je bising-bising nak makan Domino's Pizza ni, tapi lama dah tak dapat-dapat.
Lagi-lagi opismate kata, Domino's kat Putrajaya skang ni lambat delivery.
Almost take 1 to 1 1/2 hour baru sampai....mungkin ramai wat open house order Domino's Pizza je kot!

haaa nah! Skang kat kampung (eh kira kampung ke umah Mak Bonda aku nih? masuk dalam segitiga emas tau....kira bandar laa jugak kan?) pun dah ada...
So tak payah nak bising-bising nak order kat Putrajaya, tapi tak bleh makan bersama-sama Incek Somi.
Now pakej makan bersama-sama Mak Bonda dan Ayahanda...terbaekkkk!

Pada sesape yang duduk area Bandar Putra dan Indahpura dan tak lupa Kg. Pertanian, Kulaijaya...
Bolehlaaa dipersilakan mengorder Domino's ni yek...
Ubah-ubah selera dari Pizza Hut tu...

1-300-888-333

Dail dail laa no tuh...gerenti dalam masa 30 min terpacak depan pintu umah!


 
 Gigih ajak Incek Somi benti depan Domino's ni semata-mata nak snap picca and nak up kat blog.
Time beli pizza...Incek Somi pi beli senyap-senyap je!
Haram nak ajak aku skali...jaoh skali nak delivery ke umah... T__T



Yang ni plak.....feberet eskrim haku!




Makan plak kongsi ngan Incek Somi...romantik gitu!
Saper dah rasa Magnum Classic?
Best kan? kan? kan?
Magnum with Almond pun syok....
Kira layan laaaa kalau menikmatinya...

Lagi-lagi skang ni ada contest.
Contest amik picca sambil menikmati eskrim Magnum!
Sape pose terbaekkkkk dapat Crown.
Cuh seyhhhh....
Leh tengok Crown tu kat sini....Habib sponsor i tell uuuuu..!



p/s :: I suke jek Magnum, nak juga Crown tu. Tapi Incek Somi tak minat nak pose.... hwaaaaa!



Thanks for singgah dan membaca...


2 Crappers:

mysha said...

ko GenteL2 la inCIk somi mu iTU smP dia naK poSE jugAK ekekeke

raSa teRingin Lak aKu mkn esKRem tu lySa oiii

Rose Emely said...

sha...

wakakakka...harapan la wei!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...