~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, September 9, 2011

@}--- Senandung Malam, Bagan Lalang


Celebrating Syawal 10, all in red having peaceful seafood dinner.... much luv it!



hehehehe....intro feeling terlebih.
Ni kira rezeki la ek.
Planning asal nak terjah open windows jek, tetiba BFF Incek Somi wat open table daa.
Haku laju jek...apetah lagi hala tujunya Bagan Lalang!

Dah lama hokkay plan nak pegi, tapi tak kesampaian sebab jauh.
Last pegi sebelum kawen ari tu.
Kira berbulan2 gak laa tak makan kat Bagan ni...memang dah terasa2 kat tekak.

Semua berkedondong pakai baju merah. Ngan haku2 pakai tshirt merah.
Kitorang takde call or janji pun...tup tup kuar keter tengok memasing pakai merah kecuali si kanak-kanak rebina bertiga tuh...
Psst...pstt....ada opismate kata kalau MAKAN SAMBIL TENGOK WARNA MERAH, NAFSU MELANTAK MEMANG MENYALA-NYALA.
Memang pun...licin sumer tu di bedal...hak hak hak

Okeh ni menu-menu yang memang selalu diorder. Kira wajib laaa....


Udang Sambal



Sotong Celup Tepung yang terbaekkkkk...


Pepahat Sambal Telur

Actually ada 2 masakan, satu lagi Pepahat Halia.
Tapi aku belasah yang ni jek...ngeh ngeh ngeh


Ikan Pari dan Cencaru Bakar.

Eh kesian ehh ikan2 cencaru tu menganga sumer.
Wakakakak
Takpe2...kesian2 pun dah selamat masuk pewot haku!




Tom Yam Udang

Ni jek tak habis dan di tapaw.


Disebabkan masih mood beraya, so kat sini tak ramai orang.
Kitorg sampai dalam 9.45 mlm camtu.
Kol 10 lebih order dah sampai...kira cepat jugak laa.
Settle mkn 11 lebih.
Terus rush balik....haku kompom2 tido dlm keter. hahaha dah kenyangkan...ape nak buat.
Rugi jek sengkang mata...wakakaka

Well...thanks a lot to Mad and Aliaa sefamily.
Next turn kitorg plak yer....nnti kita set time.



p/s :: Hujung bulan ni Mak Bonda nak datang terjah KL lagi. Maybe dgn Atok, Pak Long and Mak Long. Ada rezeki lebih boleh ajak diorg melantak kat sini. hehehee....best best!






Thanks for singgah dan membaca...

14 Crappers:

lieyalatif said...

tekejut aku tgk cencaru tu....menguap baik punyeeeee hahaahahah

dah lame tak terjah sini sot..terliur lak tgk entry ko ni...

sHeeMa DeaN said...

warghh hebat korang kan... hahaha
eh nie kes merah mcm kes kita g makan kat klang dgn mak bonda kan... hahahahhahaa.....

lorr cian cencaru tu... awat legam sesangat...

Rose Emely said...

kak liyot...

kan kan? haku pun tak perasan...tgk gambar tdi baru nmpk. sbb masa mkn smlm ayiep yg tolong punggah isi2 jek dlm pinggan. ekekeke

tu arr...org pun sbb dah lama tak pegi tu yg rela jek terjah. padahal gerak dekat kol 9 dah. hehhee

Rose Emely said...

kak shimottt...

kelmarin org bersungut sehari tak makan nasik. haa kau hamek smlm pg, tghari smpi ke mlm bedal nasik jek.
huhuhu

eh legam2 pun sodap. alaa takat cencaru...legam2 pun kat jaketnye jek. isi dlm mmg kaw punye...ikan pun fresh lagik...

Pn. Sheila said...

fuhhh... sedapnye... yum yum... mesti kekenyangan kan...

Rose Emely said...

Pn. Sheila..

hehehe opkos laa kak.
mmg tak leh bangun rasanye. hihihi

Acik said...

dr kelab blogger BA

rezeki dtg menggolek. apa lagi, golek ler ...
heheheee!

...sWeeT uMi... said...

rezeki syawal dpt mkn open table kat situ hehehe...sodap tom yam tu....

Zul Fattah said...

wahh..cam best je.. teringat aku makan kat kuala perlis

rATu kEBaYA said...

sedapnyer... tapi pepahat tu tak pernah makan.

Rose Emely said...

Acik...

betul betul..sebab tu tak lepaskan peluang.
ekekekee

Rose Emely said...

kak naemah...

tom yam tu sedap...tapi sedap lagi sotong goreng tepung dia. mmg terbaikkkk! letak sedulang pun boleh habis kot

Rose Emely said...

zul fattah...

Perlis lagi murah2 kan? teringin nak makan kue teow kerang kat perlis sane... mesti lebih kerang dari kue teow nyer...

Rose Emely said...

Madam Ratu Kebaya...

meh laa dtg dan rasa. pasti nak laaaagi. sedap taw...!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...