~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, September 6, 2011

@}--- Aidilfitri Y2011


 Salam Syawal!

 

Jeles tengok semorang up picca beraya sakan ek...
Haku jek takde picca raya.
Hado pun sosat dalam camera family yang lain.
Al-maklum saje ler.... Mr. Canon dah pass out...!
Zero harapan laa nak snapping sana sini.
Pic kat atas ni pun pic raya ke-3 masa nak jalan raya ke Batu Pahat.

Well, raya tahun ni beraya di rumah mertua.
Meriah!
Sebab ramai adik-beradik dan ipar-duai.
Tapi tetap tak best sebab Incek Somi bekerja di 1 Syawal.
Walau sempat beraya di malam dan subuh Syawal...tetap rasa tak cukup.
(kene belajar pasrah laaa....tiap-tiap tahun pun akan jadi macam ni)
huhuhuhu

Di sebabkan Incek Somi sibuk berkhidmat pada para insan berdaulat, maka segala aktiviti yang aku buat tewos jadi tak best.
Actually, banyak je story nak share.
Tapi disebabkan sensorang, terus jadi tak hado mood.

Beraya ngan Mak Bonda dan Ayahanda pun dah 5 Syawal.
Sempat laaa masakkan diorg juadah beraya.
Percaya tak percaya, berjaya juga aku buat rendang daging.
Kira complete laa menu yg mcm Mak Bonda buat tiap-tiap tahun beraya.
Ada ketupat segera, kuah kacang, kari ayam, ayam masak merah, rendang daging dan sayur tumis kacang.
Walau rasa tak berapa nak sedap, tapi kira berjaya laa juga aku laki bini masak.
Next time training lagi, sure menjadi lagi kan kan

Lastly, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin ye!
Ada kuih raya lebih-lebih tu sila laaa jamu sama saya.
Psst psst...raya tahun ni tak best!
hahahahhaahaha




p/s :: Nak start pose 6 + ganti arrr...! Bila ek?



Thanks for singgah dan membaca...



6 Crappers:

Alin Xiaojie said...

huhuhu!!! raya tahun ni memang tak best ellysot!!! kono kojo di pagi raya pertama dan ketiga raya... pastu cuti domam sampai ahad... huhuhu!!! nak jejalan tunggu raye haji... ekekeke... jom puasa enam esok...:)

Rose Emely said...

hahahaha

kak linnnn!
betul betul betul....tensi banget!
nak wat camner...pengalaman baru kak. kene biasakan diri jugak.

aduh...esok eh start pose 6. mcm belom berkemampuaan arrr...hiks

...sWeeT uMi... said...

akk pun tak byk snap pic...yg ado semua lam camera hf adik2 huhuhu...ok la kan janji ado...slmt ari raya ye maaf zahir & batin...lawa la bj raya tu hehehe

mawar (^_*) said...

weee...dua2 pengantin baru ni beraya di rumah mertua la =)

Rose Emely said...

kak naemah...

huhuhu tu baju tahun lepas masa bertunang. tu je laa pun yg hado...

Rose Emely said...

aien...

hehehe..itu jelaa untung nyer rumah dekat2.
boleh laa raya pertama tu lari sana sini....

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...