~♥~ STALKERS ~♥~

Sunday, September 25, 2011

@}--- Dapur Idaman #2

Hye hye orange juice!
Ahaks!~
Hari ni nak preview pasal Orange Theme Kitchen.
Sape peminat warna oren??? Boleh cilok idea ni....
Yang penting korang kene rajin menjelajah mane nak cari bendalah yang kaler-kaler oren nih.
Suweet okehhhh...

Tak mo citer banyak...layan gambar ek!


 Eh...tv pun ader kaler oren ek?
Brand ape hah?



 Rumah apartment sesuai kot camni!


Oren + Hitam = Menawan!



 Terbaekkkkk...!
English style kan...


 Renung-renungkan dan selamat beramal... ^__^


Monolog :: Arghhhh....kompius! Apelaaa tema umah aku nanti ek... Pelangi ok ke?

Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

Ya ALya said...

salam....yg kaler putih tu lawa,tapi mesti cepat kotor kan.......

CaYe Cik iLa said...

uwaaaa...mewah gle..nk jgk la cmnih..hehehe

Rose Emely said...

Ya Alya...

haah putih tu mmg cantik. tapi tu laa kan, mesti cepat kotor. lagi2 utk mereka yg jenis suka masak sambal...kompom percik2 cili tu nanti.

Rose Emely said...

cik ila...

boleh boleh. setting laa santek santek pasni...collect2 idea tu nak decor camner.

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...