~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, November 29, 2010

@}--- Seharian di hari minggu.

Weekend aku best! Tak gaduh-gaduh pun. Maknanya...sepanjang masa gelak! Sonokkkkk....

 (manja-manja gitew..!)

Memulakan hari pd jam 12 tghari menuju ke Alamanda. Target adalah Ngangkung!

My Boo Boo....
(ehh baju yg sama la. Ari tu tgk movie pun baju ni gak... huh! ciri-ciri xde baju dah nih...)


Yesss dapat! Kol 1 gitew....


Okehhhh now cari bekal. Pagi sempat sarapan nugget, fries and cocktail....so wajib cari kudap-kudap! Untuk aku of course laa Chipster and Ice Lemon Tea large. hehehee....nak melantak ke nak menonton ni?


Sinopsis :: Cerita ni mengisahkan 3 sahabat yg gila ngangkung sbb nak dptkan nombor ekor. Nak hidup mewah melalui jalan yg salah. Setiap perbuatan salah mereka disertakan pembalasan. Ada pengajaran yang diterapkan.

Komen aku :: Over all cerita ok. Lawak dan tak membosankan sangat. Ada juga part yg bosan. Tapi masih boleh cover story. Hurm...tak seram sgt. Cuma terkejut terkejut sikit jek. Sangat banyak pengajaran diselitkan. Tak puas hati dgn watak Sam. Sebab dia mcm jd org lain. Bukan diri dia sendiri. What ever pun, still layan...

Then dah petang, perut kitorg dah keroncong. Layankan Incek Tunang makan steak kat TGI Friday's!






 Menanti dgn sabar walau dlm hati dah sumpah seranah sbb dah tahap lapar gila...!


Cover lapar....makanan tak sampai agik.


Taraaaaa....this is mine. Sizzling Chicken and Cheese. So yummy!



Lamb Steak for my fiance...!


Dah kenyang...mula laa buat perangai tak senonoh!


Last dessert with Oreo and Snickers!


Abes sesi TGI Friday's, back to Alamanda. End up the day with sweet Rapunzel. Owh gosh...damn sweet this story. Sangat seronok. Sangat terhibur. Sangat mencuit hati. Tak rugi tengok cerita ni walaupun kartun dan lebih sesuai utk kanak-kanak bawah umur. Kepada mereka yg belum tengok tu, sila laa cepat-cepat tengok. Sure korang akan terhibur dgn telatah Maximus dan sesumpah (aku lupa watak dia dlm cerita ni).

Tu jek kisah weekend aku. Sabtu adalah hari tidur sedunia! Chiauuuuuwwww....


Thanks for singgah dan membaca...

8 Crappers:

Anonymous said...

syok nyer....... best la dpt jln2 ngn trsyg... jgn lpe pd syg2 yg len yer... huuhu...
ble dpt tgk movie sme2... miss u rose emely

Rose Emely said...

Incek Anonymous...

ekekeke...mustilah syiokkkk! erkkk..tak pernah ku lupa pd syg² yg lainnya. cume mereka tak pernah melayan ku sebegini rupa yg membuat aku lebih menyayangi kesayanganku...

p/s :: bahagianya bila ada yg rindukan diriku. ekekeke

Anonymous said...

hehe... mcm mana nak syg kamu lbh..
kamu asyik luang masa je ngn si dye... abz skandal2 kamu len berasap mkn angin.. hehe...
smmgnyer rindu kemanjaanmu...

Rose Emely said...

Incek Anonymous...

hamboi hamboi hamboi...
hot hot gitew komentar kamu yer...
bikin panazzzz....ekeke
sungguh daku bertuah kerana masih ada yg merindui... =)

Anonymous said...

hak hak hak... sje je... nk gurao2...
jgn mara yer comey... muahhh...
kamu je xrndu pd skndal2 kamu...

Rose Emely said...

Incek Anonymous...

ekekeke gurau laa slagi boleh. bukan tidak ku rindu...tpi seolah2 telah tertutup ruang2 rindu itu. usahlaaa dikau khuatirkan krn igtan ku masih segar terhadap kalian... :)

Anonymous said...

seolah2 ttutup? jgn kata mcm itu.. sy amaaaat cedih pabila kamu brkata dmikian.. hati sy amat kuat ingin brjmpa kamu tp apakn daya...
kamu mmilih lg psangan hdpmu...
saya menerima dngn tabah...

Rose Emely said...

Incek Anonymous...

hak hak hak...kesedaran laa kamu di mana letak duduk dirimu di dalam hati ku... muakakakkaaa nak wat camner...nama pun part time kan?

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...