~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, November 29, 2010

@}--- OMG !!!

Another 5 months to go. Uishhh...kira suntuk dah ni. Apa pun tak settle lagi.

Aku pun boleh bersenang lenang agik. Macam tak kesah jer. Ishhh...kena bagi kesedaran servik sivik sikit ni.

Bunga telur yg aku angan-angankan nak buat sendiri pun tak gerak-gerak lagi ni. Asik mengular je. Pantang dah gaji. Pantang ada duit. Merayap sokmo! Kalo pegi settle barang takpe juga. Ni merayap perabis duit je. Kalo Mak Bonda tau ni...mau kena hamuk sakan aku! Kompem....insaf 2 jam. hiks....

Mulai esok sekarang check list barang-barang kena sentiasa berdamping dgn aku. Senang. Time tidur pun boleh fikir. Time makan pun kena fikir. Time keje boleh letak tepi.

Hurmmm...hari tu aku dah mengamuk dgn Incek Tunang. Ada improvement. Alhamdulillah. Pssst....Lysa minta maaf ye bang. Marah-marah tu bukan nak kurang ajar....tapi nak abg bekerjasama sekali. Mudah-mudahan lebih lancar.

Bulan 12 tak berapa hari je lagi. Sure mak andam dah nak panggil fitting lagi. Huh...! Muat ke tidak baju tu nanti ek? Asik melantak tak hengat donia ni! Aduhhhh...masak haku! Kasut pun aku tak cari lagi. Hari tu dah terjumpa kat Valentino. White set. Cantik! Harga pun cantik. Kalo harga tak cantik, aku dah rembat hari tu. Disebabkan harga cantik sangat....kena laa tunggu gaji bulan 12 sok! huhuhu jgn takde saiz pulak sudah.

Now nak kena fikirkan goodies bag or sourvenier. Apa laa aku nak bagi buah tangan kat tetamu yg hadir. Kalo aku tak bagi apa² boleh tak? Dah jamu korang makan kan? So tak payah laaa nak buah² tangan. Kang jadi buah mulut orang pulak...! Haishhh...kena fikir betul-betul ni. Bajet! Bajet!

Fuhhh merapu melepaskan keserabutan di otak. Benti kejap. Sambung buat bunge telor! hahahaa.....chaiyokkkkk


Thanks for singgah dan membaca...

10 Crappers:

Fyda Rahim said...

chaiyok lysot.. kamu boleh buat.. hehe

Rose Emely said...

hahaha...chaiyok chaiyok!

haku bolehhhh...haku mampu...

??????huhu... said...

ala lme lg tu... mari kite enjoy2 dlu... nnt da sudah susah nk enjoy2 n skandal2 hehehehe... tp ble tarikh nyer? bgtau... habaq mai.. senang nk kumpul wit bli adiah... huhu...
agak2 tau ka spe sy? klu tau msg sy huahuahuahua...

Rose Emely said...

En./Pn.??????huhu...

Hamboi hamboi hamboi...syiok nyer menyakat shayer yer. mestilah shayer tak kenal...tp shayer tau awak sgt mengenali shayer kan?

suka hati awaklaa...asalkan awak bahagia tp tidak merosakkan kebahagiaan sy...

err...kalo nak bli hadiah tu beli yg besor² tau. yg kecik² sy tak mau...hak hak hak

??????huhu... said...

bkn nk kacu kebahgiaan awk..
tp kebhgiaan sy awk jgn lpe..
hehe... sy rndu kebhgiaan ngn awk...
ok tarahal... adiah nnt kasi power pnyer... hehehehe......

Rose Emely said...

En./Pn.??????huhu...

yela yela...ku doakan kebahagiaan yg abadi buatmu... semoga dikau berbahagia melihat kebahagiaan ku...

psssttt.... i nak kereta BMW sebijik boleh? 5 series taw... =)

??????huhu... said...

tq awk..
amboiiii kemain lg nk adiah...
br ingt nk bg cekelet je... hahhahaha...

Rose Emely said...

En./Pn.??????huhu...

olorrr...cekelet tu time tak kawen lagi ni pun dah biasa dpt. time kawen mestilaa nak yg spesel.... tak gitu???

??????huhu... said...

hahhahaha... xda guro je...
mst la special... sy kn keskandalan awk... muahhhhhhhhh

Rose Emely said...

En./Pn.??????huhu...

ssyyyhhhh....dendiam arrr!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...