~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, July 18, 2012

@}--- Wordless Wednesday #13



Menu dinner haku semalam.
Home made kue toew Singapore by housemate.
First time aku jumpa kue teow Singapore ni.
Selalunya bihun Singapore kan?
Hehehee...ni bukan apa.
Housemates aku kan unik....sorang pencinta cili padi, sorang plak penakut cili.
Aku juga di tahap 'mild'.
 Oleh kerana tukang masak semalam adalah osmet yang penakut cili, so opkoslaa kue teow dia jadi pucat lesi.
Bayangkan ye tuan puan, sebungkus kue teow dia cuma guna 3 biji cili padi hijau tu.
hehehe apa-apa pun pada aku ok je.
Sedap juga dan berasa masakkannya.
Dekat setahun duk sama, first time rasa dia masak
 What ever it is...don't judge the book by its cover.
Walau putih pucat dan lesi, rasanya tetap ummphhh!!!
Ok tu je. Lelebih plak merapu....bye!



Iklan:: Sesiapa nak order udang galah boleh klik sini. Tq!


Thanks for singgah dan membaca...
 


2 Crappers:

Mrs. Norrie said...

nampak menarik w/pun pucat lesi....hehehehehhe

Rose Emely said...

Mrs. Norrie...

ye ye memang menarik sebab byk isi.
mcm2 hado...tapi sayur taugeh jek!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...