~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, July 25, 2012

@}--- Iftar Hari ke-4


 nyumm nyumm nyummm
hahahaha...pepagi tengok makanan.
hazab!


Okeh tu semua menu tapawan aku kat Param Putrajaya.
Kecuali cekodok....tu minah osmet yang goreng.
Semalam memang tamak sebab mood swing, so layan je rasa tekak.
1st pic sebelah kiri tu nasi arab versi Melayu.
Sebab....nasi tu dah ok. tetiba ayam panggang dia berempah macam masakan Melayu.
What ever it is....aku suka ayam panggang dia tu.
Sambal tomato dia pun pedas....memang kene tekak Melayu.

Then tepung pelita masih ada baki 2 biji...takpe, petang ni boleh sambung.
Tak payah pegi Param....errr semalam mcm dgr citer ada orang nak masak.
So join kan kaki dan pewot. Settle!

Pastu terbeli cempedak goreng.
Masa kat Param tu bau dia....masyaAllah, memang menggugat iman.
Bila makan, rasa tak seindah bau.
Okeh aku tertipu lagi.

Last skali, cuci tekak dengan air ambra a.k.a kedondong asam boi.
Sedap!
Tapi tak sesedap kat restoran Mohd Chan Abdullah.

Mission hari ni tadah tekak tunggu minah-minah osmet masak.
Sekali tak jadi masak...masak laaa aku.
huhuhuhu

Okeh before chiao meh tengok sini => 3 sebab kenapa Hari Raya anda sangat indah.




Nota nafsu :: Macam nak pi belikan baju raya untuk Atok Kelantan laaa. Kat mana nak cari yang dekat2 Putrajaya ni ek??? Lusa dah nak balik Kelantan.




Thanks for singgah dan membaca...
 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...