~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, July 5, 2012

@}--- Brave

Siapa yang dah tengok cerita ni???

Best kan?

Aku suka sangat tengok Merida tu....rambut dia dah laa unik. Mengerbang semacam...tapi cute. Eh dah nama pun kartun, of course laaa dia buat cute cute.

Cerita ni mengisahkan seorang anak gadis yang bersifat terlampau berani sehinggakan sanggup cari ahli sihir untuk ubah mak dia.

Haaa kena penangan ahli sihur, terus mak dia berubah jadi beruang. Hamik kau!

Ada kisah disebalik kejadian bertukar menjadi beruang tu.

Kene tengok sendiri baru korang faham.

Boleh je nak cerita tapi x feel nanti.

Siapa ada anak, boleh laaa bawa anak2 anda layan cerita ni.

Seriously tak bosan.

Banyak juga elemen2 lucu....

Memang best wa cakap lu...!


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...