~♥~ STALKERS ~♥~

Sunday, July 22, 2012

@}--- Menu iftar pertama...

Salam hari minggu....
Bersiaran dari tapak pasar pagi Khet Long Garden, Kulai.
Comei tak budak sengal ni? ngeh ngeh ngeh
Sementara tunggu Ayahanda beli sayur dan lauk, anakanda senang-lenang duduk dlm kereta sambil update blog.
Korang buka apa semalam?
Mestu sedap2 kan....maklum 1st day puasa.
Semangat masak juadah berbuka tu lain macam sikit kan?
Ke masak dihujung jari a.k.a tunjuk2 di bazaar Ramadhan? Heheheh
Aku x sempat lagi nak pegi bazaar.
Masak simple2 jua yg termampu.
Oleh kerana tinggal berdua je waktu berbuka semalam, maka menu pun ala2 set yg dijual di kedai2 makan.
Ikan bakar, sayur yg dicelur dan sedikit nasi goreng.
Senang....x pyh byk2 pinggan.
But actually aku ada masak sup juga.
Extra menu.
Hari ni pecah kepala balik.....fikir apa nak masak.
Àyahanda pula jenis x mkn nasi...so kenalaa fikir menu untuk dia.
Ïncek Somi pula jenis mkn nasi...so kenalaa msk nasi jugak.
Huhuhuhu masak haku ari ni!
Okeh arr nak sambung perah otak...
Makkkkkkkkkkk cepat laaa balik!

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...