~♥~ STALKERS ~♥~

Saturday, July 21, 2012

@}--- 1 Ramadhan

Hai teman-teman....
Ye saksikanlah muka tak bermaya saya di siang 1 Ramadhan ketika menemani Ayahanda beli tiket.
Kesian kan???

Well.....Seronok puasa?
Mesti semua orang semangat bangun sahur pagi tadi kan?
Sahur hari ni cuma bersama Incek Suami dan Ayahanda.
Mak Bonda dah terlepas balik Kelantan....sambut puasa bersama ibu mertua kaedahnya.
Well everything went well....walau pertama kalu urus rumah tanpa mak. Heheehhe
Menu simple je nasi, ikan goreng, telur dadar dan telur masin. Makan ngab kicap.
Ayahanda belasah roti jer.
Pic x sempat nak snap sebab dah kelam kelibut.
Well otak ngah perah ape nak masak petang ni.
Dah laaa tinggal berdua jer. Incek Somi kijer.
Korang masak pe?
Dalam otak ni fikir sup cendawan, ikan bakar n ulam2an.
Menu sihat kaedahnya.
Boleh laaa kan....kata jg kesihatan.
So x payah laa nak menu bukan2.
"psssst...ayah kalau nak makan best2 tunggu mak balik taw...."
Hahahahahh gile kejam jd anak.

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...