~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, July 13, 2012

@}--- Piranha


Salam Jumaat...
Moga hari ni kita diberi limpahan kurnia dari Allah s.w.t dan dibukakan segala pintu rezeki. Amin....

Eh! Korang dah baca paper?
Especially BH. Dah?
Ada jumpe hot story ni tak?


Jumpa?
Tak jumpa?
Sape belom baca....klik kat link ni.

Gambar (kiri) mangsa gigitan piranha manakala gambar (kanan), seorang penduduk menunjukkan ikan piranha bergigi tajam yang ditangkap di sungai Guangxi.

Haa ni gambar yang di publish.
Aku bukan laa nak komen apa.
Cuma teringat masa pergi Sarawak hari tu, kan ada budak jual ikan spesis piranha kat Masjid India tu.
Belek punya belek.....aku rasa macam sama plak pic piranha tu.


See see...samakan bentuk mulut dan kepala dia.
Warna tu je macam ada lain sikit.
Ishhh kalau betul laaa memang wujud kat Malaysia ni, hilang harapan laaa nak mandi sungai.
Bila dah membiak....diorang jelaa conquer sungai.
huhuhuhu...
Harap harap ni bukan spesis yang makan orang tu.
Spesis yang di makan manusia tu ok.

Aku terjumpa pulak story piranha di Sungai Hulu Tembeling.
huhuhu....serammmmm!



Notakaki :: Yeayyy....hari ni balik JB lagi!


Thanks for singgah dan membaca...
 

2 Crappers:

...sWeeT uMi... said...

ada ada...akk dgr dlm hot fm pg td...tapi kalu tgk pic tu mmg sebijik piranha huhuhu

Rose Emely said...

kak naemah...

kan kak kan.
cuma warna mata tak semerah yang kat China.
yang kat Sarawak ni body yg merah sikit...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...