~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, January 20, 2011

@}--- Selamat Hari Thaipusam

Happy Thaipusam for those yang celebrate.

Cuti satu hari.  Apa korang buat ek?  Hari ni awal-awal lagi dah kena tinggal sorang-sorang.  Housemates dah keluar dating. Hopefully destinasi mereka adalah Batu Caves. Buat part time gamaknya diorang nih.  Tolong kutip kelapa pecah. hihihii...

Tak pasal-pasal aku kebosanan sensorang. Nak buat apa pun tak tau lagi. Sempat kemas bilik jer. Semakin hari semakin cepat berhabuk. Sehari tak menyapu, mesti kat lantai dah rasa macam berdebu. Huhuhu...tensi ah!

For lunch, macam biasalah, mesti order Dominos. Skang ni sambil kunyah sambil menaip. Sungguh tak konsisten. hahahaha Haku ni dah melekat hati ngan dominos. Pizza hut pun aku boleh tolak tepi sekarang. Asal cuti, sorang-sorang, sure order Dominos. Dah langgan Dominos ah, bayar monthly. Ok gak kan?

Minggu depan last kejer bulan Januari 2011 ni. Then, apply nak apply cuti 2 hari, dapat cuti seminggu. Sambut Tahun Baru Cina kat JB. Masalah sekarang, cuti tak apply lagi. Macam haremmmm nak buka HRMIS tu. Kat ofis dah memang tak boleh buka sebab aku punye IE dah problem. Access dari rumah pun tak lepas. Adehhh letih. Jangan cuti aku tak lulus sudah!

Cuti seminggu macam-macam dah plan. Cuma ntah jadi ntahkan tidak. Hopefully semua berjalan lancar.
Firstly, nak pergi fitting baju kawen kat Mak Andam yang lagi satu. Pastu, pegi tempah baju. Pastu nak pegi buat kad. Pastu nak adjust barang-barang dalam bilik. Pastu nak sambung buat bunga.
Lasttttttttttt skali nak buat sushi untuk Incek Tunang. hehehehe



Ni projek weekend lepas. Citer dah basi dah. Aku je tak sempat nak hapdet. So, tak payahla aku nak citer lebih². Cuma berhajat nak buat semula kat JB nanti. Sian Incek Tunang, hari tu dia sempat rasa sikit jer. Hopefully ada waktu nak buat masa kat JB nanti.

Boringlah hari ni. Tak tau nak buat apa. Jemu betul. Weekend ni pun apa laa nak buat ek. Semak kepala haku!!!




Thanks for singgah dan membaca...
 

4 Crappers:

MoHd FaReez said...

buat ke copy paste sushi tu kak?hoho..

Rose Emely said...

fareez...

huhuhu buat hokkay! gigih belajor ngan member². ko igt sushi king ade ke serve ngan dulang munge² camtu... kikikiki =)

MoHd FaReez said...

tu la...lg nampak menarik dari sushi king, bnyk2 lak tu
sedap nye!!...hoho

Rose Emely said...

hehehehe...sila telan air liur jek eh.

dis week nak lek jb...nak try buat sendiri kat umah plak.
but not as variety as before laaa...
just the simple one...
baru feeling feeling nak makan =)

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...