~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, April 25, 2013

@}--- Pump-Gun

Halo halo halo
Happy Thursday peeps!!!

Aku baru beli pump-gun.
Senang nak memburu.
Senang juga untuk berjaga-jaga bila tinggal sorang-sorang kat rumah.

Aku dapat stock murah kat Air Hitam, Johor.
Dah lama aku and hubby cari....tapi baru-baru ni je dapat.
Tak sangka kat Air Hitam ada jual pump-gun.
Bila dapat...rasa mcm hidup cukup lengkap.
Tak perlu dah rasa takut-takut lagi nak berhadapan dengan 'dia'....
Tibalah waktu 'dia' pula takut dengan kami.

Malam pertama berburu, aku dapat 3 mangsa.
Memang tak de ampun...
Sekelip mata dapat mangsa.
Lepas dapat 3...dah tak nampak yang lain.
Semua lari....mungkin dah nampak kawan-kawan dia jadi mangsa.
Tu laaa...sape suruh kacau aku lagi kan???
Sekarang...aku dah tak takut lagi!!!

Terima kasih pada pembekal...kalau perlu aku tambah lagi satu pump-gun.
Senang bila pegang sorang satu pump-gun.
Korang pun kalau nak...boleh cari kat Air Hitam, Johor.
Boleh private message (pm) aku untuk direction.

Ini laaaa pump-gun aku.
RM20 siap ngan bullet.


Ni plak mangsa pertama.
Tembakan tepat di kepala.
Siap berdarah mulut dia.....wakakakaka
Padan muke ko!!!
Memekak sangat kat umah aku kan......hambek ko!!!



Muahahahahahahaa...hebat tak? hebat tak?





Thanks for singgah dan membaca...

 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...