~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, May 6, 2013

@}--- Super pack....yeay BN menang!!! (T_T)

Haluu haluuuuu....
Monday blues menjelma kembali..... sedih!
Tahniah untuk Barisan Nasional atas kemenangan PRU13 ni.
1st time gi ngundi, so malam tadi sangat excited tunggu pengumuman.
Bukan pengumuman kemenangan ye...tapi pengumuman CUTI FREE.
Malangnya takde....so hari ni datang opis update blog dulu.
wakakkaaa....

Orang lain menunjuk...kita pun nak menunjuk jugak!
Yess itu bukti aku dah selamat mengundi buat pertama kalinya....
Seb baik dicalit sikit jer....ada yang aku tengok dalam fb tu mcm jari tu dicelup terus dalam botol dakwat.
Hazab weiii...melekat warna biru tu sana sini.
Tak suka iols taw!!!


Hurmm untung juga pergi mengundi, tak pasal-pasal jumpa kenalan lama yang dah 5 tahun tak tau kabar.
Banyak perubahan....kecik besar, bujang or kawin...
hahaha....too many things to talk about.
So cut off the time....kita whatapps je laa yek.

Dah tajuk pun super pack, maka kita rangkum je semua cerita.
Last Monday, 29 April 2013 was my 2nd Anniversary.
Happy Anniversary to my lovely chubby hubby.
Terima kasih kerana masih setia disisi dan redha dan ikhlas melayani kerenah isteri mu.
Semoga kita diberikan keberkatan di dunia dan di akhirat....sihat walafiat untuk menjalani ibadah sebagai suami isteri....dan moga Allah perkenankan segala doa yang kita panjatkan bersama.

Isnin lepas adalah hari yang penat....
Kerja menimbun...layan bebudak freshie lapor diri.
Setengah hari berjemur panas....
Dapat pulak bad news dari pembuat kek yang aku tempah....dia tak dpt siapkan kek candy crush aku sebab bapa dia meninggal....oOHH I'm so down.
So untuk melayan jiwa yang parah...maka balik keja ajak hubby tengok muvi.
Layan Iron Man 3....then terus pi dinner kat Banafe Village.
Hurmm...dah kenyang membuak-buak, terus balik nak rehat.
Ohoiiii dah bogel-bogel sumer bagai...tup tup Incek Somi kuarkan kek suprise.
Ouchhh...i terkesima. Terkesima kejadahnya....hati laju-laju cakap, nasib kek aku tempah tak jadi,,,,kalo tak sape nak abeskan 2 biji kek yang besor2 tu??? Hidup berdua je dalam umah tu...hahaha


Hahaha....layan tiup lilin sambil bogel
Maka takdela pic tuan tanah....I is malu uols...hahaha
Genap 5 hari...maka habislah kek gedabak ni.
Tu pun sempat laa hantar ke jiran, Mak Bonda dan makcik haku...


Dek kerana terlebih makan kek.....bangun pagi esok migrain.
Nak tunggu ape lagi...sebelum otak aku menggelegak pecah, laju-laju pi Klinik.
ahhhh kagum...baru sekarang rajin gi klinik.
Kalo dedulu kat Putrajaya....aku lebih rela telan panadol berbiji2...then layan tido.
Ni dah tak tahan sangat...lagipun Incek Somi ada nak tolong hantar...pi laa layan.
Bila lagi nak guna kemudahan kerajaan kan???
Nah hamek ko...wat muke seposen kat Doc mintak mc sehari...
ngeh ngeh ngeh.... 30/04/2013 MC.... 01/05/2013 Labour Day.
Heaven!!!


2nd May...laju-laju balik dari opis.
Ohhh sampai-sampai umah, Cik Teddy ada kembungan.
Hahahaha.....takde tempat lain agaknya nak sorok hadiah.
Selit je laaa dalam baju Cik Teddy..
Phewitttt....mekaseh sayang.
Ur pressy next anniversary yer....hahahaha


Hadiah apa?
Tak payahlaa tunjuk..
Untuk kegunaan peribadi je pun....hik hik hik




Thanks for singgah dan membaca...

 

1 Crappers:

Anonymous said...

These adjustable dumbbells consider up
less room, so they may be perfect for those in apartments or those people who just might not have the room for a ton
of extra products.

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...