~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, April 4, 2013

@}--- Purple Wallpaper Decor


Home decoration mode activated!
Hahaha mode activate pun bukan nak decor umah sendiri.
Saya belum mampu nak ada rumah sendiri.....
InsyaAllah akan diusahakan.

Idea datang dari soalan seorang teman yang sibuk-sibuk tanye cantik tak kalau dia decor rumah baru guna wallpaper.
Gile tak cantik???
Wallpaper memang cantik hokkay....!!
Apetah lagi kalo guna Korean wallpaper....amazing!
Yang 3D tu lagi laaa....macam real jek dinding yang tersergam indah tu.

Walau apa pun, dekorasi ni kena bergantung pada keupayaan kreatif kita untuk menggayakannya.
Kena gaya memang cantik sangat.
Tak kena gaya, jawabnya.....hasil tu tak laa buruk, tapi mungkin nampak serabut.

So lets share some piccas yang tersedia diawang-awangan ruangan Incek Gugel.
Manalah tau boleh dijadikan sumber idea untuk memulakan dekorasi....
Check this out!!!

Ruang Tamu, Ruang Sudut, Ruang Makan
 





















Bilik Tidur






 
Cantikkan???
So apa lagi? Boleh laaa start simpan duit untuk beli wallpaper dan mendekor-dekor rumah.
Nak wallpaper yang cantik, haruslah cari yang mahal sikit.
Baru laaa lebih berseri dan tahan lama...

Selamat mendecor.... ♥



Thanks for singgah dan membaca...

 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...