~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, April 10, 2013

@}--- The Croods


I'm happy to see you Croods' Family!!!
Siapa dah layan cerita ni?
Release on 22 March 2013.
Best kan???
Rugi pada mereka yang belum tengok....
Sila sila laaa pegi tengok...sesuai juga untuk kanak-kanak.
Memang enjoy gila.

Aku ni pun tetiba je hari Isnin hari tu Incek Somi ajak jalan-jalan ke AEON Bukit Indah.
Tak de agenda apa-apa pun, sekadar pusing-pusing cuci mata.
Alang-alang dah lalu depan TGV tu...aku ajak je tengok wayang.
The men choose je citer The Croods ni.
Tak sangka pilihan menepati citarasa.
Dari mula sampai akhir.....gelakkkkkkkkk sakan!



Muke pun dah lawak...apetah lagi karektor memasing.
Ouchhhh I loikeeee!
Very the happy familia.


Watak utama dimainkan oleh Nicholas Cage dan Emma Stone.
Patutlaaa suara macam familiar je.
Menatang kecik belakang hero tu laaaagi laa kelakar nak mampos.
Kalo tengok realiti, spesis monyet ni takde laa menarik.
Dah jadi kartun ni....comel laaa pulak.
hahahhaa.....bias!



Selain jalan cerita yang menarik dengan aksi-aksi dari satu keluarga yang happy, background cerita memang superb. Colorful macam dalam citer Avatar.
Faham-faham je laaaa kalau dah kartun.
Yang tak logik pun nampak menarik jer.
But frankly....i love it so much.


So sesiapa yang belum tengok tu disarankan pegi tengok dengan kadar segera.
Nak tunggu CD ori keluar pun boleh, tapi macam tak feel pulak kalau tengok kat rumah.
Moment gelak sakan dalam panggung dengan penonton-penonton lain tu yang membezakannya.
Ok aku rate 5 bintang dari 5 bintang!
Awesome!!!



Thanks for singgah dan membaca...
 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...