~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, April 5, 2013

@}--- Lets Party!!!


Hahahahahape kejadahnya kau nak berparty early April ni.
Easter Party maybe....tapi takde orang celebrate di Malaysia ye.
But actually...ni hint! End of this month kan my 2nd anniversary....
As usually....silent celebration. hahahaha
Dasar kedekut!
Eh bukan kedekut.....cuma I tak biasa celebrate celebrate ni.
Ni kan Melayu tulen....tak men laaa celebrate celebrate ni.
Hak tuihhhh!

Well....honestly aku sangat suke meng'gugel' piccas party.
Lagi2 decoration yang minah-minah salleh buat tu.
Ouchhh...I jatuh chenta hokkay.
Nak buat....memang macam takde maknalaa kan.
Buat untuk diri sendiri macam tak best....I rela tunggu org buatkan. hihihi

Meh aku share sket piccas yang aku slalu skodeng....
Oh opkoslaa temanya color pink....I'm Fair Lady!!















Cute kan??? Mereka memang sangat kreatif dalam mendekorasi.
Rajin juga nak buat printables tetiap bahan tu....







 Arrrrrghhhhhhh.....adek soooka!!!
Bestnya kalau de orang nak buatkan untuk haku.....*verangan*
hahahahaha....
Kalau de sesape yang terajin nak buat decor party anak-anak kalian cam piccas kat atas tu...
Ni aku share satu link free printables yang korang boleh download dan direct print.
Pastu boleh gunting...dan main gam-gam dan gantung-gantung dan decor-decor...



Dalam link tu include semua piccas kat bawah ni....so boleh laaa belek2 dan planning nak decor.
Sure meriah party kali ni...
Thanks to CatchMyParty for the sharing.



 Enjoyyyyyy...!!!

 
Thanks for singgah dan membaca...

 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...