~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, May 22, 2013

@}--- Fast and Furious 6

 

Hoyeahhhh....my hero is coming back!!!
Tak sabar nak tengok favourite movie ni kuar....
Tapi hakikatnya, bukan boleh tengok sharp on 23rd Mei ni pun....
Kompem kene tunggu weekend or another next weekday...huhuhu Incek Somi kijer lor!!!
 

 Ohhhh rasa macam tak boleh tidorrrrrrr....
Eh aku tak pasti laa pulak aku ni minat cerita ni atau minat Van Diesel yang sebenar-benarnya???
Masakkkk arr pasni kene sound ngan Incek Somi lagi...tak habis-habis suruh dia fitkan body macam Van Diesel...hahaa lama-lama makan penampor aku nih!!
Apa-apa pun...Fast and Furious tak pernah mengecewakan.
Jalan cerita memang superb...
DVD FF yang lama pun asik laaa aku ulang tayangggg...!

Btw....aku dapat tau, kawan aku dah siap download online cerita ni.
Ni mesti cinema record nih...
Ermmm sesape yang nak terjah link movie Fast and Furious 6  tu boleh laa pi website 'zmovie'.
Direct link aku tak sure....sebab aku tak nak mencemarkan pemandangan aku dgn tengok cetak rompak.
wooot....wooot...woottt



See the muscles???
Arghhh aku soka aku sokaaaaa
Okeh malam ni boleh mimpi kan Van Diesel......laalalalala
Adiossss.....



Thanks for singgah dan membaca...

 

2 Crappers:

lizz said...

akak dah lama kot tak nengok movie...
Van Diesel... terus bersemangat tau...

Rose Emely said...

hahaha jom kak lizz
kita serbu panggung esokkkk!!!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...