~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, May 8, 2013

@}--- Sambungan.....


Malas nak taip tajuk, ni sambungan entry semalam.
Gila pemalas...!

Okeh now sambung jalan-jalan hari Ahad (28/04/2013)
Kami ke Rumah Kanak-Kanak Spastik Johor Bahru....misi mencari adik angkat untuk mereka berdua. Maklum...mereka masiH single. So...cari laaa adik or abang yang boleh diangkat-angkat.
Hahahahah





Pagi tu hujan...so kami merayap indoor je.
Kat luar pun banyak jualan....gerai makanan paling banyak.
Disebabkan hujau renyai yang semakin lebat....agak tak menyelerakan nak makan-makan kat situ.
Lagipun kami dah bekfast Mc'D pagi tu...
So pegi sekadar menghabiskan kupon.

Last but not least....itu yang kami grab.
Drive 7 yo!!!


Settle kat situ, merangkak ke The Zon pulak.
Free duty!!!
Sebenarnya takde dalam plan pun, tapi disebabkan nak pi amik Incek Somi kat istana tengahari tu, so lepak mall yang dekat-dekat je laa. Senang nak pegi nanti...
Dah datang free duty tak sah laa kan kalo tak masuk kedai cekelat....
Arghhhh....so murah!!!



Dedicated to Whittaker's lover....boleh pilih nak yang mana


Aku rembat ni je kat kedai cekelat yang pertama.
Dekat ngan umah kan...so tak payah beria-ria nak memborong.
Kena sepak free nanti....hehehe


2nd Chocolate shop
Model tak berbayar ni ada je di mana-mana




Jelly bean ni sebijik macam dalam Candy Crush....hahaha


M&M ni cute....tapi....
*kang beli kena marah lak...so abaikan jek


Makcik sorang ni buang tebiat suh amik gambor ngan patong nih...
Fefeeling nak ke Korea katanya!!!


Konon penat sangat jenjalan....



Siap shopping bedezuppp...amik Incek Somi.
Lepak KSL City plak...cuci2 mata...KSL tu dah macam Korean Mall...
Kami kan peminat Korean....hahahaha poyo!!!


Metaceh Abang Ayiep banje kitorang mamam Sushi....burppppp!!!


Semakin bolat lepas bedal sushi....eh siyes punye bolat nih!!!


Then macam biasalaaa...kalo orang datang JB tak sah tak bawak pi Hello Kitty Town la kan.
Tapi macam biasalah...takdenya orang yang aku bawak tu masuk dalam town tu betul2.
Takat amik pic kat luar je pun....termasuk laaa haku.
Hahahaa....sayang duit woi. Len kali je laaa kalo nak masuk pun...hahahaa


Gigihkan minah ni...dalam sangkar kaca sangat ko. Seb baik tak kene sound ngan mak guard...ahahah
Layankan je laaaa


And opkos ke Legoland pulak...



Okey ler tu kan....
Balik umah pun dah dekat kol 7
Takde chance diorang nak take nap...sebab bas balik KL kol 9 malam.
hahaha...sampai umah mandi2...pack barang-barang, dekat2 kol 8 kuar makan lak.
Pic balik tak sempat snap...Note haku pun dah kong.
So semua tinggal kenangan dalam kepala otak jek...
Paling kelakar aku tengok orang datang JB balik KL bawak buah tangan sekotak.
Hohoho...dasyat memborong!!!

Well...thanks a lot to my real buddies.
Sorry yer...banyak lagi agenda tak terlaksana sebab kekangan waktu.
Next time datang lagi....kita kasi jimba lebih sket.
Next plan...kita jelajah pedalaman ye.
Tak mo dah ronda town....
Thanks a lot for coming here and both of you really make my day!!!

                                                                                                                                              THE END 


Thanks for singgah dan membaca...
 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...