~♥~ STALKERS ~♥~

Friday, December 23, 2011

@}--- Variasi D.H.I.A

Bukan cerita tentang Nurqamadhia yer...
Tapi ini kisah Dhia Ariesya...
Si bam-bam, si lat-lat, si mei-mei dan si bab-bab.....

Ni anak pada boss haku...
Dak tomei ni lahir kat London...
Tapi bahasa pengantar dia loghat Kedah yer...
So password kalau nak dukung dia kene cakap loghat Kedah....
Kompom ko boleh dokong...takde password, sorry....2 3 langkah je ko amik...melalak laa beliau.






Ni je jejaka yang berjaya songlap Dhia lama dari mama dia.
Sebab awal-awal dia dah mai ngan loghat Penang...
Eh Penang ngan Kedah...loghat tak same kan? Slang tu len sket...
But, disebabkan masih di peringkat utara, maka dak tomei ini accept jek....


See see...betapa tenangnya si bam-bam ni dalam dukungan jejaka Penang nih...
Jeles hokkay....jeles!
Sebab haku pun tak berjaya bawak lari jejauhhhh....


Aku rasa ni ekspresi muka Dhia paling tomei....
Cebek cebek...nak nangis...
Drama queen laa ko Dhia!!!
Like mama like dotter.....wakakkakaa...




p/s :: Tahniah laaa pada Dato' Eizlan Yusuf dan Dato' AC Mizal.....bertuahnya hidup.


Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...