~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, December 13, 2011

@}--- Free Calendar 2012

Dan tengah bulan Disember....ada siapa² dah dapat kalendar percuma untuk tahun 2012???
Haku memang non-hado!
Zaman dah semakin canggih, mungkin sebab tu printable calendar dah susah nak dapat secara percuma dari kedai².
Atau pun mungkin, semua peniaga nak berjimat cermat.
Takde dah zaman order gas Shell, dapat percuma kalendar kuda.
Beli tv Panasonic dpt kalendar besarrrr yang ada gambar awek-awek cun.
Dah abes dah musim tu....
Skarang semua tulis dalam smart phones. Siap ada reminder lagi....lagi senang!

By the way, haku rasa masih perlu lagi printable calendar nih.
Senang nak nampak kot. Senang nak conteng².
Sebagai back-up pun ye jugak....mane laa tau, time² nak tengok kalendar tu phone korang abes bateri.
Boleh laaa jugak selak-selak kalendar ni kan.

Oleh yang demikian, haku buat amal sket hari ni.
Bagi link untuk korang print santek-santek...
Nanti senang korang nak letak kat meja korang....or heret ke mana-mana sekali pun.



Calendar 2012




 Mini Calendar 2012





Weekly Planner




 Daily Goals




Ok done! Kalau baik hati boleh print untuk bos-bos jugak.
Harus laa cari yang colorful...supaya mood seharian tidak down.
Motip harus ada....hihihi
Btw, thanks a lot for both blogger Creative Mamma and IHeart Organizing for their freebies.
Enjoy!



pssstttt.... malam ni episod terakhir Cinta Elysa. Wajib tonton yek!


Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...