~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, December 29, 2011

@}--- Saya dah signnnn.....

Ni gara-gara takde topik dah nak story.
Actually ada, tapi mood tu yang takde...
Btw, minggu ni minggu akhir di bulan Disember dan tahun 2011.
Makanya, macam-macam hal kene settle.
Segala benda nak kene update....moga-moga 2012 tidak mendatangkan masalah.

Dan yang paling penting....haku dah sign!


 * Tetiba nama gue masih CIK....ye tuan-tuan dan puan-puan, masih CIK.
hehehehee....syoknyerrr!




Dan kompom saya pilih Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) dan dipaksa bersara umur 60 tahun....
Mampu atau tidak nak perform sampai umur 60 tu....kita tengok je laa nanti.
Mudah-mudahan apa yang di rancang Tuhan itu memang yang terbaik untuk kita.
Sebagai hamba, saya adalah... "YANG MENURUT PERINTAH"

 

Sekian, terima kasih.



Keluhan hati :: Semoga Mak Mentua den copek sombuh. Sian Mak sakit.... (T_T) Esok balik JB lagi...



Thanks for singgah dan membaca...





0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...