~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, December 19, 2011

@}--- Ghost Protocol

Happy Monday peeps!
Selamat bekerja bagaikan dikau hidup seribu tahun lagi....hihihi
Mood haku sangat baek ini hari sebab Incek Somi masih di sini....tapi malam kang sure sob sob sob...sebab beliau sudah mao pulang ke JB.
Takpe...weekend ni aku plak balik JB...yeah yeah!!!

By the way, hari ni nak share cerita terbaek di penghujung 2011 ni.
Semua orang sibuk duk cerita dan kemaruk pasal Ombak Rindu...tapi gayanya aku tak berkesempatan menikmati kehangatan filem tu. Baca novel lagi feeling kot...
Nak layan Ombak Rindu macam dah terketinggalan...terus decide, nnti beli cd jek laaa....
Cd cetak rompak pun dah cun....maklum laa Astro First. wakakakaaka...
Makanya kami melayan....Protokol Hantu aka Ghost Protocol.
Superb!!!


Actually pergi tengok 2 cerita semalam.
Mula-mula layan Alvin and The Chipmunks 3....tapi aku tak nak komen pasal cerita ni.
Pada aku cuma so-so. Takde yang menarik sangat....a bit bored.
Nasib baik bored tu terubat dengan Protokol Hantu ni.
Naik  hantu jugak masa tengok....terbaekkk!!!



The most favorite actor...Agent Hunt!

♥ Ethan Hunt ♥



The best team ever....Agent Hunt, Agent Jane, Agent Benji and Agent Brandt.

" No Plan! No Backup! No Choice! "

Awesome!

I'm so addicted.
 
 
Okeh ini antara aksi-aksi yang buat haku rasa seriau...nervous....panik!
Sesejuk mana pun panggung wayang tu...tapak kaki ngan tangan aku berpeluh-peluh.
Gayat hokkay!!!
Burj Khalifa tu....tertinggi di dunia kot....wa tabik spring wooo...


 Haishhhh...kalau laa terrrrrjatuh.
Arwah dah si Tom Cruise nih...
Cemane laaa dia boleh berlakon kan?
Tak gayat ke weiiiii???


Memang selamber...!
Ye aku taw dia ada banyak protection.
Tapi lakonan dia sangat real....



Ni pulak scene yang Agent Hunt dalam cubaan melompat masuk ke bilik hotel dia kerana tali tersebut tidak cukup panjang.
Kalah spider man nih!

 
Cubaan melompat masuk adalah gagal....sebab muka dia terhantuk kat bingkai cermin tu.
Arghhhhh...time ni semua orang menjerit panik!
Haku siap menggigil kot.....very the cemas!
Agent Brandt dan Agen Jane sebagai penyelamat.
Scene ni paling best...paling dasyat..!


Lelaki suka part ni kot.
Agent Jane sangat seksi.
Tengok dekat-dekat....telos sampai dalam-dalam tuh!
Eh...tapi aku pun suke tengok.
Siap hint Incek Somi...tak nak ke belikan baju yang ala-ala gitu...
hak hak hak


 Penampilan istimewa....Mr. Anil Kapoor.
Lawak!
Memang berdekah-dekah part mamat ni berlakon.
ekekeke...tengok taw!


Ini yang haku adore kannn....
Santek kan keter dia!
BMW je ponnnn....
Terbayang-bayang sampai skarang...
Mimpi jelaa pun yang mampu...hihihi


*sumber picca adalah dr Mr. Goog

Okeh tu jek nak tunjuk.
Apa-apa pun memang tak rugi korang tengok MI : Ghost Protocol nih.
Highly recommended!
Haku pun terasa nak pi tengok lagi...
Tapi better beli cd nanti...boleh buat collection MI.



p/s :: Bonus dah dapat....tapi sob sob sob! Kene bayor roadtax la plakkk.....hwaaaa


Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...