~♥~ STALKERS ~♥~

Monday, December 12, 2011

@}--- Anugerah Steak...!

Gara-gara kaciwa sebab tak dapat pergi JPO....maka ke Anugerah Steak laa kami.
huhuhu....cedih kan? Dah laa semalam perasmian secara rasminya JPO...umah sekangkang kera je pun tak dan nak pegi.
Tak dapat pegi siang, bajet bajet sempat pegi malam sebelum balik KL.
Pun tak sempat.....adoiyaiii....melepas laa daku nak ngepow Incek Somi.

Takpelah....redha dan pasrah. Next time....WAJIB!!!
hahahaha...jom ubat kekaciwaan dengan steak...


Kedai ni baru lagi beroperasi.
Kedai pun masih kosong....kira korang kalo datang mmg utk makan je
Takde entertainment langsung
hehehe bising ngan garfu, pisau and sudu


Tu address nyer.
Saper-saper jalan kat JB bleh singgah makan kat sini...sebab ni jalan nak menuju ke Larkin Sentral
Pic depan kedai..aku tak snap sebab kat depan tu penuh ngan bebudak lelaki.
Sogan cheq nak snap...hihihi


 Okeh...ni antara menu yang ada.
Murah-murah jek kan?


Side dish pun ada.
Not bad....


Special beverages adalah umpama air murah yang di upgrade menjadi mahal.
hehehee....kalau nak tau kene panggil waitress tu explain.



haaa ni contoh air murah yang dah jadi mahal.
Special Beverage : RED
Air sirap yang ditambah dengan buah laici dan nata de'coco
Terus jadi tiga hengget tawww..
 Rasa tetap rasa sirap mcm kat kenduri kawen tuh
hahaha



Ini plak side dish haku....ala cheesy wedges
Sejibik sejiban ngan KFC
Tapi kat sini lagi garing kot...sebab agak coklat wedges tu di goreng oleh mereka.
Best sebab di extra kan lagi cheesy sause tu dlm cup kecik.
Incek Somi plak order nugget....tapi tak dan nak snap.
Tengok-tengok dah licin. Dasat!


Main course adalah Beef Steak.
Sedap...!
Walaupun gravvy agak cair...tapi cukup rasa.
Yang tak bestnya fries tu kecik².
I dah biasa mam fries besar² cam kat Nando's tu...
hehehe...ape pun kesudahannya mmg tidak mengecewakan.



Terbaek...licin!
Dua-dua pinggan sama licin.
Tapi haku punye....Incek Somi tolong licin kan.
Pewot dah penoh ngan wedges...kunyang.


 Total adalah RM42.00
Ok laaa kan...service pun ok.
Takde laa lambat sangat.
Bebudak yang keje pun ligat-ligat berlarian.
Incek Somi je tak dapat terima kenyataan sebab cashier tu around age 18-20 panggil Incek Somi.....UNCLE!
hahhaa...terbarai gelak.
Eleh cam tak biasa plak kene panggil uncle....ceitt!


p/s :: Incek Canon tinggal kat JB, so tak bleh nak upload pic my niece newly wed. Beg dah sarat ngan kerepek-kerepek dari Air Itam...hehehe


Thanks for singgah dan membaca...


0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...