~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, December 21, 2011

@}--- Austin Steak House

Bila dating dengan Incek Somi....menu steak memang tak pernah ketinggalan dalam menu.
Pokcik ni memang suke makan daging....tengok badan laa kan.
Bang....lepas ni kita kumpul duit, buat ternakan lembu laa plak ek.
Agak-agak nak makan daging lebih...kita panggang je sekor lembu.
Baru laa charaaaa......

Then....last Ahad-day pi laa cari kedai steak yang dekat-dekat ngan Putrajaya nih.
Ronda punya ronda, maka di takdirkan kami berhenti di sini.
Austin Steak House!

Standard kedai Melayu laa kan...suasana kedai sure nak malap-malap, suram-suram.
Konon nyer romantik laa tu...padahal rasa cam nak celik mata pun susah!
Sebab tu laaa aku suka makan kedai mamak....terang benderang.
Kompom-kompom kebersihan makanan dan peralatan tu ko nampak.

Original scene dalam Austin Steak House
Malap...syok romen romen nih.


Menu






Siap letak doa sebelum dan selepas makan.
Tapi buku menu ni diorang amik lepas amik order....
So pada sesape yang tak hafal doa tu...sila pinjam buku menu ni yer.


Alamat restoran.
Area Seksyen 7 Bangi.
Sebelum nak ke Red Wok Bangi.


Masa kitorang sampai tak ramai orang pun.
Eh tak lama lepas tu berduyun-duyun yang masuk....pembawa rezeki sungguh kan?


 My luvly hubby...si bam-bam!



Tapi malam tu dia buang tebiat tak makan steak....tapi makan chicken chop.
Hurmmm pelik pelik.


Ni menu aku....Sizz Chicken.
Fanas fanas....menggelegakk.
Abes percik-percik kat fon I yang cap ayam tuh!


Hasilnya memang tidak menduka citakan.
Atau lebih tepat, kami mengamalkan konsep jangan membazir.
* Ada yang tersirat di situ....paham-paham sudehhh..


Sebelum pindah JB....wajib pi Victoria Station.
Adoiyaiii....bila laa nak pegi nih!



Thanks for singgah dan membaca...






0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...