~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, March 10, 2011

@}--- Tolong Boleh?

 
Aku yang sedang dilema.
Ada hati nak tukar fon.
Tapi hati kata takda uwet.
Bila tengok pakej Maxis, siyes agak mahal.
Tengok pakej Digi, macam mampu.
Tapi......dot dot dot (aku je yang tau kenapa)
Apa kata tolong korang tolong tengok pakej Digi ni....
Ok ke tak ok?


Thanks for singgah dan membaca...

4 Crappers:

yatt said...

tolong boleh??? tolong jgn tukar phone huahuahua

Rose Emely said...

muakakaka...jgn wei.
bowink dah ngan Blackberry Bold 2 nih.
mau...explore yg lelain.
paling tidak pun upgrade BB yg lain
hwaaa....

psstt...silap² gebang jek lebih nih. sat gi tak berkemampuan pun nak tukau...huhuhu :((

Kelly Chantek said...

salam Rose Emely,

penah guna brand HTC?
kalau belum, cuba la HTC Desire HD.
harga pun lebih kurang dengan iPhone 4 gak. or maybe slightly cheaper...

Rose Emely said...

Salam Kelly Chantek,

thanks for the suggestion. ada terfikir jg nak grab HTC Desire HD tu. mmg berkenan gile...sangat cantek body dia. tapi fully touch screen ni, Incek Tunang kurang berminat. Maklum la..kalo nak tukar, kena dua² tukar. So now, he prefered to Nokia E7. tu pun tak tau lagi... just waiting. huhuhu :((

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...