~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, March 2, 2011

@}--- Pentingnya English Education!

~*~ Omar, seorang kanak-kanak berumur 4 tahun yang sangat petah berkata-kata. Omar juga sangat suka belajar Bahasa Inggeris.  Pada suatu hari, Omar bertanya pada maknya di kedai makan kepunyaan maknya...

Omar  :  Mak, tadi kat tandas adik dengar ada orang cakap vagina. Vagina tu apa mak?

Dengan bijaknya Mak Omar menjawab...
Emak  :  Ohhh...vagina tu pinggan.

Omar  :  Ada lagi, penis tu apa mak?

Emak  :  Penis tu tangan... (sambil garu-garu kepala)

Omar  :  Ooooowh....making love lak?

Emak  :  Making love tu berborak-borak... (sambil mengurut dada)

Omar  :  Oooo....tits tu ape pulak?

Emak  :  Tits lak...maksudnya kuih.

Selepas itu, si emak pun masuk ke dapur untuk cuci pinggan kotor....
Then datang la Haji Hamid ke kedai makan tersebut.

Haji     :  Omar, mana mak kamu?

Omar  :  Kat dapur. Ngah basuh vagina. Nak saya panggil mak ke? Biasanya mak basuh vagina lama sikit. Mak basuh vagina sampai bersih dan wangi. Pastu, biasanya mak akan cakap "adik, cuba bau vagina putih yang mak dah basuh ni..."

Haji Hamid ternganga dan mengucap berselang-seli....

Omar  :  Kejap ye Pak Aji, Omar panggilkan mak. Eh, Pak Aji nak making love ngan mak ke?

Haji Hamid menanggalkan serbannya sambil mengurut kepala.

Omar  :  Pak Aji, mak ada wat tits baru. Pak Aji nak cuba tits mak? Tits mak sedap. Pak Long Omar ngan Ayah pun puji tits mak sedap. Kadang-kadang masa Ayah ngan Pak Long making love, diorang makan tits mak. Sampai berebut-rebut lagi.

Omar berkata lagi....

Omar  :  Oh ye. Ayah kata sebelum makan makan tits mak, kena basuh penis dulu. Baru bersih. Baru la best making love ramai-ramai!!!

Haji Hamid terus lari lintang-pukang sambil mengucap dengan kuatnya....


Muakakakaa....kakakaka
hahahaha...muahahahhaaha


MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



Moral of the story : Kalau korang nak ajar anak-anak vocab camtu pun ok jugak... hak hak hak!!!!

Thanks for singgah dan membaca...




0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...