~♥~ STALKERS ~♥~

Wednesday, August 15, 2012

@}--- Selamat Hari Raya







 Tuan tanah start cuti esok bersamaan 16 Ogos 2012 hingga 27 Ogos 2012.
Now ngah tunggu Incek Somi datang amik....lepas berbuka nanti, terus gerak balik JB.
28 Ogos 2012 baru menjejak kaki ke opis semula.
Eh tapi tu perancangan, agak-agak bosan duk kat JB....balik laa Putrajaya awal sikit.
Harapan!

Well di kesempatan ini, nak ucap Salam Aidilfitri buat semua keluarga, teman-teman dan seluruh kaum muslimin dan muslimat yang meraikannya tak kira di mana jua anda berada.
Mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap samada sengaja atau tidak.
Adat laaa kan, jadi manusia suka gurau-gurau kasar, kot kot ada yang sentap mintak mahap laaa yer.

Pesanan penaja, untuk mereka yang akan menempuh pejalanan yang jauh tu hati-hati laaa ye di jalan raya.
Jangan nak fikir raya je, fikir keselamatan tu dulu.
Make sure kenderaan anda dalam keadaan baik.
huhuhu aku pun baru nak pi hantar servis hari ni.

Maka dengan itu, diumumkan blog akan bercuti raya juga.
Kalau rajin dan banyak masa terluang, insyaAllah....update thru Miss Note.
Kalau rajin ok.....kalau rajin!
* Kebarangkalian tak rajin adalah sangat tinggi.

By the way, nak wish happy anniversary to myself too.
Bersempena hari ni genap 6 tahun  bermastautin dan bekerja di Putrajaya.
Hopefully tak sempat jejak 10 tahun kat sini, aku dah pindah JB.
Harapan yang ke-2!
Muakakkakaaka.....

Pssst...pssstt.....men meriam lidi nanti ingat kat haku tau.
Dah bertahun rasanya tak men bunga api.
huhuhuhu jeles!!!

 
Thanks for singgah dan membaca...
 

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...