~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, July 26, 2011

@}--- Wedding Kawan....

Last weekend import Incek Somi datang Putrajaya semata-mata mau pi wedding officemate kat Jengka 25.
Boleh tahan jauhnyer.... seb baik ade Incek Somi.
So, bila tayar bergolek, mata haku pun pejam.
Sedor-sedor....dah kuar tol Temerloh.
Amacam? Bagus tak jadi bini?
Mestilah bagus kan???

Sebelum pejam mata harus snap pic dulu.... Asal aku yg snap, mesti kapla Incek Somi ilang suku. Grrrrrr....tangan taraaaa bedung kaaa amoi???


Perjalanan amik masa 3 jam + sesat.
Kejap ke kiri, kejap ke kanan.
Mujurlaaa sesat-sesat tapi jumpa jalan....
Sampai-sampai peranten dah selamat makan berdamai.
huhuhuhu...tak dan nak join.

Jom layan pic peranten....

haa ni dia merpati dua berjoli...

manje-manje gitew...


tang ni memang tak leh blah...hahaha


Pic haku laki bini tak hado sebab tak dan nak posing poyo ngan diorg.
Tetibe jek jadi cameraman terjun, so si bini bg instruction, si somi tukar petik.
Saje gedik-gedik amik pic diorang.
Seb baek time tu dah nak hujan...kalau tak haku suruh diorg ni guling-guling kat kebun sawit.
Wat pic outdoor kat kebun sawit....baru ade trademark Jengka. kan? kan?

Oleh kerana terasa tak puas hati sebab pic sendiri tak hado...
maka aku berkesudian nak up pic x-housemate aku masa wedding dia dulu.
Sebelum ni malas nak up...sebab mood nak update blog tak hado.
Bila datang rajin.....korek laa juga pic lama-lama.
Osmet aku ni kawen ngam-ngam beza sebulan ngan wedding haku....
Ni dah 2 bulan baru nak up....
Alaaa....2 bulan jek, tak lama mana pun.
Masih baru.....inai di jari pun tak abes lagik....

 Sila jangan tanye kenape muka haku pucat time nih...
Wedding ni kat Felda Adila, Kota Tinggi, Johor.
Jauh giler dari umah aku kat Kulai.
Kira-kira memang sempat cair segala mekap haku.
Dah laa aku ni jenis cepat berpeluh.
Macam sama ngan kaler dinding dah muka haku....huhuhu


 Kali ni baru nampak berseri sebab aku je yg pakai baju berkaler menyerlah.
ngeh...ngeh...ngeh...


Okeh...abes citer pasal tu.
Nanti sambung citer lain plak.
Nak pi Anjung sat....




Thanks for singgah dan membaca...

2 Crappers:

yatt said...

aku gak tak kesampaian nak pegi termerloh huhu

mawar (^_*) said...

hEpi pEnggAntiN bAru kAk fyDa...!!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...