~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, July 28, 2011

@}--- Kepada Opismate


 Terasa nak melakukan seperti perkara di atas.
Ada faedah tak?
Ishhhh tak bleh tak bleh....rugi!!!


Dapat layan ni lagi best kan? kan?
Tiba-tiba rasa nak tujukan permintaan kat seseorang....
Tu pun kalau-kalau dia terbaca...




Ke hadapan opismate yang memahami,
(hopefully dia sedar aku mention dia sebenarnya)

Kita macam dah lama tak menjenguk SB kan? 
Pekena Frap memang berbaloi-baloi di tengahari.
Mahukah kamu menuju ke destinasi bersama-sama dengan diriku?

Ketepikan segala tomahan, apa yang penting adalah kebahagiaan kita bersama.
Langkah seiring dan sejalan adalah ciri-ciri menuju kebahagiaan.
Walau badai datang menghempas, walau taufan melintas di depan... 
Segalanya sanggup ku redah bersamamu.
Sesungguhnya, hanya dirimu yang amat memahami.

Andai ada cebisan kasih dan sayang ke atas seorang opismate...jomlah kita pergi bersama-sama.
Layangkanlah kata-kata setuju mu buat halwa syahdu di telinga ku.

Sekian.
Terima kasih opismate.



Yang mengharap,










Thanks for singgah dan membaca...


4 Crappers:

mysha said...

aMboi buKan meN laGi ellysA waRkah ko buAt opiSmaTe ko.. hehehhe syahdu aku baCa ekekeke

Rose Emely said...

sya...
hahhaha luahan perasaan tuh!
penyudahnye hari ni diorg coooti...
hampeh tol!

WuMing said...

Message untukk seseorang laa kan... terus terang saja kat dia nak makan kat Starbucks

Rose Emely said...

Wuming...

hahaha..takleh ckp direct.
nnti ada yg cantas...
so kene ada aura keserasian yg paham bahasa2 kias...hihi

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...