~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, February 17, 2011

@}--- Carl-see-umph!!!

Entry gedik-gedik dan poyo-poyo!



Sila tenung pic saye ini.
Ada perubahan tak? Ada nampak tak? Makin cun kah?
Sure korang jawab tak...hehehehe....
Entry ni bukan pasal make-up.
Bukan juga pasal gila bergambor.
Apatah lagi pasal kelangsingan. Jauh skali bab diet.

Entry kali ni adalah kerana ke'poyo'an nak war-warkan satu donia blogger.
Bahawasanya, aku kini peminum susu Anlene.


Ehem....sungguh tidak sangka kan?
Ye...aku mmg tidak suka minuman bersusu
(tak laa reject terus, minum gak...tpi kena berperisa laaa...pure white tak leh telan okay!)
Tapi masih berhajat mau menambah kalsium di tulang-temulang demi kesejahteraan masa depan.

Dapat hidayah masa lepak² dgn officemate kat Mc'D last week.
Sebelum rapuh dgn rakusnya, baik kita top-up lubang² yg mula menyerlah itu.
So, sempena cuti Maulidur Rasul, aku gagahkan diri pi laa Carrefour, Alamanda tu nak beli susu Anlene.
Gila tak menyaborkan?
Tengok² paket paling kecik 700mg.
Alamak...byk tu. Aku ni dah laa memang tak minum sangat susu.
Bab² nak membancuh air ni pun liat.
So, demi mengelakkan pembaziran....Aku grab yg ready to drink ni.


Dalam ni ada 4 kotak kecik. Kat Carrefour, harganya RM5.95.
Kalau sehari 2 kotak kecik, korang kirala sendiri berapa banyak nak kena sediakan.
Aku takde laa nak minum  hari-hari. Selang seli ngan minuman lain. Baru rare!!!
Eh...ade camtu lak kan? Pastu kecoh nak war² ko peminum Anlene...
hehehehe...saje nak wat entry. Dah takde story....

Wokeh....chau chin chau...
Psst..psttt....mlm ni mao lek JB. Esok ponteng! Jangan bg tau boss tau... (^_^)



Thanks for singgah dan membaca...


4 Crappers:

Shima Md. Zahar said...

sebelum tu...
warghhhhhhhhhhhhhhhh canteeeekk header ko tu... smooth jer.. nice..... sama kepink dgn pipi ko yg gebussss..

dan...
tahniahlaaa.... sebab minum anlene.. ada kesedaran pasal tulang di hari tua.. bagusss....

:))))

yatt said...

en azharrr... tgk lisa dia nak ponteng.... huhuhu

Rose Emely said...

kak shimote::

kikikiki...usaha membuatnya makan minggu kak oi. seb baik jadi...huhuhu

mekaseh yer...support saya ok. tapikan, hati blom terbukak nak bli yg serbuk. takut sempat berkulat tak abis2...kalo nak beli kene share² arrr...hehehehe

Rose Emely said...

kak yatot::

en.azhar pun cuti lorrr. cuti panjanggggggg dan bergumbira. kikiki

tapi tetap syhhhhh...diam ah!

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...