~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, February 9, 2012

@}--- Kotak Harta Karun

Treasure Chest!

Tetibe rasa nak kumpul harta.....harta karun!
hahahaah....
Bunyi macam banyak benor harta ko kan. Padahal.....nak makan pun terkial-kial.
Tapi takpe, orang-orang tua kata berangan-berangan dulu, mudah-mudahan nanti jadi kenyataan.
Berangan laa sangat kan....

What everrrr....
Malam tadi mimpi pasal harta karun.
Terus pagi ni sibuk cari kotak harta karun.....owh tapi bukan buat treasure hunt ye tuan puan.
Sekadar Google mane nak beli kotak harta karun nih.
Aku malas nak pi menjelajah kedai-kedai yang jual treasure chest ni, try Google online shop.
Tapi hampeh, tak jumpe pon.

Buat masa skang nih kasi layan mata dulu....feeling feeling simpan harta karun kat umah nanti.


Yang ni plastik...!
Tak mo. Tak rare!
Nak yang kayu jugak....



Haaa...yang ni baru betul.
Kayu....klasik!



Ni laaagi klasik.
Takdelah bentuk dia petak sangat.



Yang ni nampak cam mewah.
Sebab ada dua warna pada satu kotak tu.
Tak best....mengundang mata perompak.
hahaha...bleh ke alasan tu.



Comel!
Kecik je kot....tapi nanti tak leh isi banyak-banyak harta karun.



Ni special sket bentuk dia.
Ouchhh....i loike!



Simple gile!
Kurang minat.



Owhhh sangat soooka yang ini.
Letak plak mangga yang besar.
Tapi bukan Solex taw..!



Pirate taste!
Ahaks....
Dapat yang ni memang laju jer orang nak merompak.
Trade mark lanun kan....



Ni dah macam nak simpan barang-barang magik laa plak kan.
Ganassssss...~



Yang ni pun rare kan..
Jangan nanti tiba-tiba bukak harta karun aku bertukar jadik tengkorak!
wakakakkaa



Dan hakikatnya...aku memang nak sangat-sangat menatang treasure chest nih.
Nak pi beli! Nak pi beli!
Nak wat isi cenggini........keh keh keh



Kata Hati :: Kat mana nak songlap emas besor besor ek? Jongkong emas.....!


Thanks for singgah dan membaca...


0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...