~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, May 10, 2011

@}--- Agenda 2 :: Hantaran dari Pihak Perempuan

Lepas kisah telur, kita kisahkan hantaran.
Ni sebahagian dari hantaran pihak aku.
Actually tak lengkap lagi ni.
Sebab ada lagi hantaran-hantaran yg berbentuk makanan tak siap lagi.

Masa nikah cuma bawak dulang-dulang hantaran yang wajib, macam sirih junjung, al-quran dan cincin.
Dulang-dulang yang lain, kitorang tukar masa malam berinai selepas nikah.
So preparation untuk makanan² tu kena buat last minute nanti.

Gambar-gambar yg ada ni adalah hasil dari kamera sendiri.
Makanya, ke'PRO'an tidak berapa teserlah.
Cukup sekadar buat kenang-kenangan kan.
Dari takde langsung....sipi-sipi pun bolehlaaa.
hehehehe....

Jom layanzzzz....

Ni bakul yang berisi coklat, gula-gula dan duit. Dah dibungkus dlm kain organza kecik² dlm 3 warna. Bakul ni tak termasuk dlm hantaran. Prepare benda ni untuk baling pada budak-budak masa malam berinai nanti...


(1) Sirih Junjung

(2) Jam & Tali Pinggang


(3) Kain Baju Melayu & Samping

(4) Parfume

(5) Al-Quran & Tasbih

(6) Kasut

(7) Kemeja & Sapu Tangan

(8) Cincin

(9) Coklat

(10) Kek

(11) Bakul Sayuran

(12) Pulut Kuning

(13) Manisan

* Yang 4 perkara ni takde pic. Sebab prepare last minit. Nanti kalau ada pic, aku hapdet yer.

Semua hantaran tu adalah hasil tangan Ayahanda.
Aku???
Memang tak sentuh langsung.
Aku tolong pi beli bunga boleh.
Nak tolong gubah², gam² tu sorry yek....memang tak leh buat.
Euwwww...tak berseni langsung...
hihihih...bertuahkan jadi anak!





Thanks for singgah dan membaca...

2 Crappers:

Fyda Rahim said...

santek.. aku suke ayah ko gubah.. mmg lawa.. kira ok lah ko seni laen kn..

Rose Emely said...

aku seni tang mane nyer?
acer citer sket...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...