~♥~ STALKERS ~♥~

Tuesday, June 7, 2011

@}--- Angry Kakak!!!



Yeahhhh....angry bird coming!
Actually marah dari petang smlm, tapi skang baru leh story.
Al-maklumlaaa...bukan sebab terlalu fokus wat kijer, tapi bz ngan story-story lain.
Nak kata marah sangat tu tak laa...takat marah-marah burung jek.
Eh...ade ke marah-marah burung?
Ah tak kira arrr....
Storynye camni...
Last month aku ada register broadband baru kat Maxis Centre Alamanda.
Amik pakej Gov Servant.
Actually pakej ni ikut pakej line fon kita.
Aku memang amik line fon RM50 per month.
So, broadband baru ni pun RM50 per month.
Yang bestnya, register free, terus dpt broadband, dlm 24 jam dah boleh aktif, dapat free gift card holder, pen and letter opener dari Maxis, dan yang paling best dapat free fon dari Brightstar Co.
Al-kisahnya, fon percuma tu diorang akan send direct ke customer dari company tu.
Paling cepat 2 minggu, paling lambat sebulan.
Ok fine!

Semalam....
Tiba-tiba housemate aku tanya fon free tu aku pakai ke tidak.
Kalau tak pakai, dia nak beli.
Reason, dia dah ada satu yang free tu and nak beli lagi 1 dgn aku sebab nak bagi kat parents dia.
Terus terbeliak mata aku.
Jangan kata nak pakai, dapat pun TAK LAGI...!
Bertambah-tambah hangin apabila dia kata.. "aku register minggu lepas, semalam diorg dah hantar kat ofis!"
Giler!!!
Semalam ngam sebula aku register, sampai hari ni tak dapat-dapat lagi.

Pagi tadi call Maxis Alamanda, refer to person incharge.
Lek jek mamat tu jawab ngan suara lalok-lalok ala-ala baru bangun tido...
"kejap eh kak, saya cek dulu nama akak. nanti saya call akak balik."
Sampai laaaa ni....harammmmm!!!
Lama gile kot nak semak  nama aku.
Ggggrrrrrrrrrrrr...kalau petang ni tak dapat call gak. 
Esok wajib aku serang Maxis Alamanda tuh!


Nukilan :: Angry Girl Birdie




Thanks for singgah dan membaca...


1 Crappers:

KamYusuf said...

marah-marah burung tak pernah dengar... marah nak burung biasa dengar...

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...