~♥~ STALKERS ~♥~

Thursday, January 26, 2012

@}--- Si Ayan a.k.a Tempayan

Spontaneous Thursday hari ni versi panjang.
Tiba-tiba nak citer pasal si Ayan yang manja.
Ayan ni anak kepada Bella.....musim ke-3.
Maksudnya si Bella tu dah 3 kali beranak.....

Nama penuh Ayan adalah Tempayan...sweet kan?
Ni Incek Somi punye kejer.....
Adik-beradik Ayan yang lain diletaknyer nama Besen, Bakul, Baldi dan Gayung.
Simboliknya sebab si Bella tu dulu takmo beranak dalam kotak yang Incek Somi sediakan, dia pindah beranak dalam besen.
Then, anak-anak Bella ni amik ler nama benda-benda yang seangkatan dengan besen.
Brilliant!
Sangat......




Ayan memang cute...tapi comot.
Muka dia tak secomel adik-beradik yang lain.
Nak snap picca yang lelain memang nan hado, sebab semua dah kene angkut ngan orang-orang yang minat.
Ada sekor tu sebijik sejibon cam Bella.
Saper yang tak hengat Bella, bleh tengok kat sini.



Ni blanket baru saya.....kepink-kepink gitu.
Disebabkan blanket saya kepink-kepink, Ayan pun sibuk nak melekat tido sama saya.
Macam sedap sangat tido berbantalkan kaki haku kan.....


Kat celah-celah jugak dia nak wat port.
Kalau nasib tak baik, dia siap buat massage free dengan kuku dia.
Owhhhh sangat comel....rasa cam nak sepak ke dinding jek.



See....see....sedap tol dia melingkor!
Tuan tido, dia pun nak tido....



Di mana tuan dia landing....kat celah tu laa dia nak landing.
Siap masuk dalam selimut hokkay!
Tuan tido siang, dia pun tido siang.
Malam apetah lagi....


Tido pun nak kat celah-celah ketiak kan...
Sedap sangat laaa bau masam ketiak.....
Time ni aku pegang tangan Incek Somi, dia baru pusing dan sikit lagi nak hempap si Ayan.
Kalau tak sure dah arwah si Ayan nih....
Menyelit kalahkan haku plak......ceh!


Latest news.....tadi Incek Somi call kata Ayan hilang.
Takde kat dalam rumah, dalam cage pun takde.
Ntah mane dia menghilang.
Kalau ke rumah jiran takpe, takut ada jiran yang songlap macam abang-abang dia dulu.
Cian Incek Somi, habes dah anak-anak kucen dia.
 

Nota Hati :: Betul ke hujung bulan ni dapat tunggakan gaji baru? Cukup tak nak wat tambang balik JB minggu depan ek??? Abang.......sponsor plsssss :)


Thanks for singgah dan membaca...

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...