~♥~ STALKERS ~♥~

Sunday, April 3, 2011

@}--- Semalam menjadi hari ini....

Cakkkkk....
Nasi goreng yang pedas tahap aku!

Ni menu ke-2 sarapan hari ni selepas Crispy fried tempe tadi...(entry sebelum ni)

Bahan-bahan semalam yang menjadi sarapan hari ini.... (^_^)

Nasi tu balance semalam. Biasalaa Mak Bonda aku tu, hidup berdua jek...masak nasik macam seploh orang nak makan.

Sayur kacang & carrot dlm nasi goreng tu pun balance semalam. Tapi Mak Bonda dah celur buat ulam....so sayur2 tu ada sedikit lembik laaa...

Hurmmm telur dlm nasik...aku ✗ sure lak bila ayam2 tu bertelur. Yang pasti bukan semalam....ngeh ngeh ngeh

So finally, nasi goreng versi aku memang lazat. (mode puji diri...sendiri masak haruslah sendiri puji kan?)

Okeh.....jom santap.
Adios~


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

0 Crappers:

~♥~ LinkWithin ~♥~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...